Άγγελος Λάτσιος: Σάστισαν η Λάουρα και η Βαλέρια με την φώτο του – Τα απίθανα σχόλιά τους!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Σάστισαν η Λάουρα και η Βαλέρια με την φώτο του – Τα απίθανα σχόλιά τους!

Ο Άγγελος Λάτσιος δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες του στο Instagram, όμως μία εντυπωσίασε τις αδερφές του, Λάουρα και Βαλέρια και έσπευσαν αμέσως να τη σχολιάσουν! Εσύ την είδες;

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βάλθηκε να μας τρελάνει, αφού η μία φωτογραφία του είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

Ο Άγγελος Λάτσιος λίγους μήνες πριν γίνει 19 χρονών αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στο look του! Άφησε μουστάκι, μάκρυνε κι άλλο τα μαλλιά του και μερικές φορές τα μαζεύει πίσω αλογοουρά… Μα, πάνω απ’ όλα στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μας έχει δείξει το σώμα που έχει αποκτήσει με εντατική γυμναστική!

Έχει αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα και καλοχτισμένους κοιλιακούς!

Με ανανεωμένο look και καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει και… εντυπωσιάζει!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, όμως πια παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις και έχει 63 χιλιάδες followers!

Μία όμως φωτογραφία τρέλανε τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα και του τη σχολίασαν! Μία καλλιτεχνική φωτογραφία δημοσίευσε και η δεκαεξάχρονη αδερφή του Λάουρα σχολίασε: «Σαν ζωγραφιά είναι…» με τον 19χρονο να απαντά με τα πιο γλυκά λόγια: «Εσύ είσαι σαν ζωγραφιά» και τότε προστέθηκε στον διάλογό τους και η Βαλέρια…

Δείτε την φωτογραφία που τις εντυπωσίασε αλλά και τον διάλογο που είχαν τα τρία αδέρφια στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved