Κατερίνα Παπουτσάκη: Θα ζηλέψεις τις οικογενειακές φώτο της από την Δονούσα
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θα ζηλέψεις τις οικογενειακές φώτο της από την Δονούσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά μοναδικές οικογενειακές στιγμές στην Δονούσα!

Η ηθοποιός απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τους δυο γιους της!

Σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στη Δονούσα, μέρος στο οποίο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία τόσο οι γονείς όσο και τα δυο παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας.

Το πρόγραμμα στο νησί περιλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια στην παραλία, φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια και πολλές βόλτες!

Το διαμαντάκι των Μικρών Κυκλάδων, όπως το αποκαλούν πολλοί, είναι ένας ιδανικός προορισμός για ξεκούραστες διακοπές δίπλα σε καταγάλανα νερά και τοπία που κόβουν την ανάσα.

Η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε μαγικές φωτογραφίες της από τις βόλτες και τις βουτιές της στο νησί και οι αναρτήσεις της κέρδισαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από περίπου έντεκα χρόνια, η Κατερίνα Παπουτσακη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα και έτσι κάθε χρόνο ένα μέρος των διακοπών τους το περνούν εκεί και θυμούνται αυτή την σημαντική μέρα της ζωής τους!

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από τις στιγμές τους στη Δονούσα με την οικογένειά της και εμείς ζηλεύουμε που δεν είμαστε εκεί.

Δείτε τις μαγικές στιγμές της στο νησί με τα παιδιά και τον άντρα της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved