Δέχτηκε πρόταση γάμου κάτω από την Ακρόπολη! Οι υπέροχες φωτό και το φιλί στο στόμα
Showbiz

Δέχτηκε πρόταση γάμου κάτω από την Ακρόπολη! Οι υπέροχες φωτό και το φιλί στο στόμα

Την πιο ρομαντική πρόταση δέχτηκε κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Μετά από χρόνια συγκατοίκησης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το πιο επίσημη βήμα στη σχέση του, αυτό του γάμου.

Μάλιστα η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα, οπού ήρθαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο λόγος για την Ανέτ Αρτάνι η οποία επισκέφτηκε την Ακρόπολη, όπου ο αγαπημένος της Καρλ Μίρα της έκανε πρόταση γάμου και της χάρισε ένα φανταστικό μονόπετρο δακτυλίδι και φυσικά η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

«Εκεί στον ψηλό βράχο που ερωτευτήκαμε, η μεγάλη αγάπη της ζωής μου έκανε πρόταση γάμου, έχοντας το όμορφο μικρό μου αγόρι στο πλευρό μας» έγραψε η Αννέτ Αρτάνι στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ρομαντική στιγμή.

Δες τις φωτογραφίες

«Είναι καθηγητής πανεπιστηµίου, έχει γράψει βιβλία, ενώ παλιότερα ήταν body builder». Ο Καρλ είναι Αµερικανός πολίτης µε ρίζες από Γερµανία και Ιταλία και, όπως φαίνεται, έχει κλέψει την καρδιά της όµορφης τραγουδίστριας. «Είναι νωρίς για γάµο», είχε πει

Η ίδια τραγούδησε στο Greek Film Festival στο Los Angeles και γράφει στίχους για δισκογραφική εταιρεία στην Αγγλία. Παράλληλα διδάσκει φωνητική σε παιδιά. Επειτα από αρκετά χρόνια έντονης προπόνησης και διατροφής, συµµετέχει πλέον σε διαγωνισµούς fitness.

«Εχω κερδίσει ήδη την 4η θέση στον πρώτο διαγωνισµό body building, που συµµετείχα πέρυσι και σε λίγες ηµέρες ανυποµονώ να πάρω µέρος στον δεύτερο», έχει πει η ίδια για τον σύντροφό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved