Μαρία Νικόλτσιου: Αποκάλυψε ότι έκανε ψαροντούφεκο και μας άφησε άφωνους
Showbiz

Μαρία Νικόλτσιου: Αποκάλυψε ότι έκανε ψαροντούφεκο και μας άφησε άφωνους

Την Μαρία Νικόλτσιου την βλέπετε στην τηλεόραση συνέχεια, τι γνωρίζετε όμως για εκείνη;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνη.
ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ απολαμβάνω μια υπέροχη οικογενειακή ζωή. Τα παιδιά μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία πια, και ζούμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι σε αυτή τη φάση της ζωής τους.
ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ είναι για μένα μεγάλη εκτόνωση. Στο Πόρτο Ράφτη έχουμε στήσει ένα μικρό μποστάνι και εκεί κηπουρεύουμε οικογενειακώς! Όχι τόσο για τη σοδειά αλλά πιο πολύ για τη διαδικασία. Η επαφή με το χώμα και τη φύση με ηρεμεί πολύ. Σκαλίζουμε, ποτίζουμε και μπορεί κάποια να χαλάνε, αλλά ευχαριστιόμαστε τη διαδικασία. Όταν βγαίνουν τα καλούδια από το μποστάνι, κάνουμε τραπέζια στον κήπο με φίλους. Τότε γίνονται πολλοί κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και κάθε είδους κεφτέδες, από ντομάτες, μελιτζάνες και ό,τι βγάζει ο κήπος και τα απολαμβάνουμε με τσιπουράκια παρέα με τους φίλους.



ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και το ψάρεμα. Από μικρή με τον πατέρα μου βγαίναμε με τη βάρκα στα ανοιχτά. Παλιά έκανα και ψαροντούφεκο, αλλά τώρα μόνο τσαπαρί, συρτή, καθετή ή ακόμα και δίχτυα. Είναι για μένα η απόλυτη χαλάρωση. Καθαρίζουν το μυαλό και η ψυχή.
ΝΥΦΗ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΩΤΙΣΣΑ γαρ, περνάμε αρκετές μέρες και στο βουνό, στα ψηλά βουνά των Τζουμέρκων στην Άρτα, στο Βουργαρέλι, έναν τόπο μαγικό με μια μεγάλη πετρόχτιστη πλατεία, με γλέντια, μπάνιο στο ποτάμι και πανηγύρια.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, αν και λατρεύω τη φύση και τη θάλασσα. Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας, καθώς οι γονείς μου σπούδασαν εκεί, αλλά μεγάλωσα στην πλατεία Εξαρχείων. Εκεί πήγα σχολείο, εκεί πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια, με μπαράκια και ρεμπετάδικα. Τα Εξάρχεια ήταν από τις πιο όμορφες γειτονιές και πιστεύω ότι έτσι θα ξαναγίνουν, γεμάτα ιστορία, χρώματα και αρώματα, θυμάμαι τα θερινά σινεμά, το «ΒΟΞ» και τη «Ριβιέρα», τις βόλτες μας στον λόφο του Στρέφη, αλλά και τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο Πεδίον του Άρεως.
ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ τα περνούσα στο χωριό του πατέρα μου, στον Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Εκείνα τα χρόνια ήταν καπνοχώρι θυμάμαι, πηγαίναμε με τους μεγάλους τη νύχτα στο χωράφι που μάζευαν τον καπνό, γιατί τότε έχει δροσιά και βγάζαμε χαρτζιλίκι «μπουρλιάζοντας», όπως είναι ένα μέρος της επεξεργασίας του καπνού, είπε η Μαρία Νικόλτσιου στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved