Μαρία Νικόλτσιου: «Φέτος κλείνω 29 χρόνια στη δημοσιογραφία»
Showbiz

Μαρία Νικόλτσιου: «Φέτος κλείνω 29 χρόνια στη δημοσιογραφία»

Η Μαρία Νικόλτσιου μίλησε για όλους και για όλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Αποκάλυψε πράγματα που πολλοί δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα για εκείνη!


ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ για τρία χρόνια. Δούλευα ως ανταποκρίτρια του τότε ΣΚΑΙ, Παράλληλα, έκανα και δυο μάστερ στις διεθνείς σχέσεις.
ΦΕΤΟΣ ΚΛΕΙΝΩ 29 ΧΡΟΝΙΑ σε αυτή τη δουλειά, κάτι παραπάνω από τη μισή μου ζωή. Για τη δημοσιογραφία έχω μεράκι. Μένω πάντα ρεπόρτερ.
ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ από τους πιο ψηλούς μαθητές στην τάξη, μετά όμως, στο πανεπιστήμιο, γνώρισα τις δυο αγαπημένες φίλες μου, τις... Μαρίες, που είναι και οι δύο πάνω από 1.80.
ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ έχω δει πολλές φορές και ξαναβλέπω με χαρά το «Όσα παίρνει ο άνεμος» με τη Βίβιαν Λι. Με γοητεύουν οι ταινίες του Βισκόντι και με συγκινεί το «Σινεμά ο Παράδεισος».


ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ACDC και Metallica! Η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ λένε ότι είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Είμαι της χαράς, της παρέας, του τραγουδιού και του χορού. Γενικά προ­σπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ. Το διάβασμα, η μελέτη, η ενημέρωση είναι δύναμη, σου ανοί­γουν νέους πνευματικούς κόσμους, αλλά και σε οπλίζουν με δύναμη να πορεύεσαι στη ζωή. Είναι σημαντικό να έχεις τη δική σου άποψη, να είσαι όσο γίνεται αυτόφωτος, να είσαι όσο γίνεται... «δικός σου»!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ, με δυσκολίες, προκλήσεις, αλλά και όμορφες στιγμές. Το θέμα είναι πώς θα επιλέξεις να τη ζήσεις. Επιλέ­γω να παλεύω για τη θετική της πλευρά. Και αυτό προσπαθώ να δείξω, στον βαθμό που μπορώ, και στα παιδιά μου, είπε η Μαρία Νικόλτσιου στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved