Τάνια Τρύπη: «Δεν περίμενα την καραντίνα για να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τα έχω όλα λυμένα μέσα μου»
Showbiz

Τάνια Τρύπη: «Δεν περίμενα την καραντίνα για να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τα έχω όλα λυμένα μέσα μου»

Η Τάνια Τρύπη μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

  • Σε πρόσφατη συνέντευξή σας αποκαλύψατε ότι αισθανθήκατε μία κατάθλιψη, λόγω του εγκλεισμού. Τι σας την προκάλεσε;

Την αισθάνθηκα όπως όλος ο κόσμος, όχι κάτι ιδιαίτερο. Με στεναχώρησε που δεν μπορούσα να είμαι στη δουλειά μου. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για δημιουργικούς.

  • Δημιουργήσατε μέσα στο σπίτι σας; Ανακαλύψατε κάποιο κρυφό σας ταλέντο όσο βρισκόμασταν σε καραντίνα;

Δεν ανακάλυψα τίποτα καινούριο. Δεν περίμενα την καραντίνα για να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τα έχω όλα πολύ λυμένα μέσα μου.

  • Έχετε αναφέρει και στο παρελθόν ότι είστε συμφιλιωμένη με το σκοτάδι σας. Φαίνεται πως έχετε ασχοληθεί με την ψυχή σας, χωρίς να έχετε απευθυνθεί ποτέ, ωστόσο, σε κάποιον ψυχολόγο. Πώς το έχετε επιτύχει αυτό;

Δεν ξέρω.Ίσως βοήθησε το γεγονός ότι ήμουν από πολύ μικρή στο χώρο του θεάτρου, ότι βίωσα την μητρότητα από πολύ μικρή. Μεγάλωοα με τις δύο κόρες μου. Υπήρχε ανέκαθεν μέσα μου μία στάση ζωής να χαιρόμαστε την κάθε ημέρα, να είμαστε ευγνώμονες για την υγεία μας, να ξυπνάμε το πρωί, να βλέπουμε τον ήλιο και να λέμε «ευχαριστώ».

  • Είστε φύσει αισιόδοξος άνθρωπος δηλαδή;

Πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, ναι. Γι΄ αυτό στεναχωρήθηκα κιόλας με την καραντίνα και δεν χρησιμοποιώ την λέξη «εγκλεισμός», γιατί με λυπεί ιδιαιτέρως αυτή η λέξη. Εκεί ήταν που πήγα λίγο να το χάσω, αλλά επανήλθα πολύ γρήγορα. Από πολύ μικρή είχα μέσα μου το στοιχείο της επιβίωσης, μαζί με την αισιοδοξία και υο ένστικτό μου, έχω σωθεί από πολλά κακά και κακοτοπιές.

  • Βρίσκεστε 40 χρόνια στο θέατρο, από 12 ετών. Αν το σκεφτεί κανείς, είναι πάρα πολλά τα χρόνια αυτά! Υπάρχει κάτι θεατρικά το οποίο δεν έχετε δοκιμάσει ή νιώθετε χορτασμένη;

Σχεδόν μισός αώνας! Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο. Μα κανένα! Έχω υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου κι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν με ρωτούσατε πριν 1,5 χρόνο αν υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, θα απαντούσα ναι. Τώρα, με τις δεδομένες συνθήκες, το μόνο που θέλω και σκέφτομαι είναι να συνεχίσουμε να υπάρχουμε μέσα στο θέατρο και να είναι ανοιχτά, είπε η Τάνια Τρύπη στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved