Ηρώ Μουκίου: «Στην καραντίνα φοβόμουν για τον άντρα μου και την κόρη μου»
Showbiz

Ηρώ Μουκίου: «Στην καραντίνα φοβόμουν για τον άντρα μου και την κόρη μου»

Για την περίοδο της καραντίνας και όχι μόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ηρώ Μουκίου.

Η ηθοποιός μίλησε για όλα.

  • Πώς κύλησε για εσάς το διάστημα της πανδημίας;

Ήμουν από τις τυχερές που πέρασα ολόκληρη την πανδημία στο εξοχικό μου, στη θάλασσα, σε ένα μικρό χωριό, πάνω στον Παγασητικό.Έζησα χειμώνα, χιόνι, αέρα, βροχή. Είχα τη δυνατότητα της απόλυτης ξεκούρασης και κυρίως της μη επαφής με το πρόβλημα. Από την άλλη, στο άκουσμα τόσων θανάτων, τόσων κρουσμάτων παγκοσμίως και τόσων τραγωδιών ανά τον κόσμο, έχανα τον ύπνο μου. Προσπαθούσα να ισορροπήσω ρίχνοντας το βλέμμα μου στη θάλασσα, μα το μυαλό μου ήταν κάθε φορά στον αριθμό των θανάτων.

  • Φοβόσασταν για τον σύζυγο και την κόρη σας;

Φοβόμουν και για τους δύο. Δεν ερχόμουν σε επαφή μαζί τους, γιατί ο άντρας μου είναι γιατρός και η κόρη μου τελειώνει την ιατρική. Ήταν μέσα στο πρόβλημα, γι’ αυτό δεν είχαμε επαφή. Την κόρη μου είχα να την δω από κοντά και να την αγκαλιάσω έναν χρόνο. Ευτυχώς η τεχνολογία βοήθησε πάρα πολύ.

  • Οικονομικά πώς διαχειριστήκατε την περίοδο της απραξίας; Είχατε κάποιο κομπόδεμα από τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης;

Δεν είμαι του κομποδέματος (γέλια). Πράγματι έζησα μία εποχή πολύ καλής αμοιβής στο θέατρο και την τηλεόραση, είχα επενδύσει τα χρήματά μου. Επίσης, η μεγάλη ευλογία είναι ότι έχω έναν άντρα που όσο εγώ ήμουν σε απραξία, εκείνος έκανε ακριβώς το αντίθετο. Δούλευε σαν τρελός, ασταμάτητα. Είχα την πολυτέλεια να με βοηθάει να μην μου λείψει κάτι. Επίσης, είχαμε και το μικρό βοήθημα από το κράτος, τα 534 ευρώ, γιατί από πέρσι είχαμε ξεκινήσει τις πρόβες με τις «Ανθισμένες Μανόλιες», οπότε η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία κάνει την παραγωγή, μας έβαλε σε αναστολή.

  • Στην τηλεόραση γιατί έχουμε να σας δούμε καιρό;

Είχα μία συμμετοχή στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, «Δέκατη Εντολή», «Ου Φονεύσεις», κα. Αυτό κράτησε περίπου δεκαπέντε χρόνια. Ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη και ισορροπημένη ως προς την επαφή μου με τον κόσμο και με την τηλεόραση μέσα από αυτό το κομμάτι.Έτσι, δεν ενδιαφέρθηκα αυτά τα χρόνια να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά. Πάντως, έκανα θέατρο ανελλιπώς, είπε η Ηρώ Μουκίου στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved