Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ: «Oι πρώτες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν οι πιο δύσκολες»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ: «Oι πρώτες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν οι πιο δύσκολες»

Η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ και βιώνει μοναδικές στιγμές! 

Κρατώντας επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νάντια Μπουλέ απάντησε σε ερωτήσεις τους μέσα από Q&A σχετικά με την εμπειρία του τοκετού.

Η γλυκιά μανούλα Νάντια Μπουλέ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι οι πρώτες μέρες μετά τον τοκετό ήταν δύσκολες καθώς πονούσε περισσότερο και από τον ίδιο τον τοκετό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό”.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μετά τη γέννηση του μωρού της ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν ροζ μπαλόνια και την οποία συνόδευε ουσιαστικά με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στην κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα υπέροχα ροζ μπαλόνια από το μαιευτήριο, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις ερωτήσεις που της έκαναν σχετικά με τον τοκετό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved