Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Η αλλαγή στην εμφάνιση του γαμπρού λίγες μέρες πριν τον γάμο!
Showbiz

Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Η αλλαγή στην εμφάνιση του γαμπρού λίγες μέρες πριν τον γάμο!

O Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε μία αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν από τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη!

Ο γαμπρός δημοσίευσε φωτογραφία του και μας έδειξε το κούρεμά του που επιμελήθηκε ο καλός του φίλος, Γιώργος Καμπούρης.

Λίγο πριν παντρευτεί πήγε στο κομμωτήριο για να κόψει τα μαλλιά του και όπως σχολίασε και ο Γιώργος Καμπούρης, «ήταν του γαμπρού το κούρεμα και του φίλου το ξεπροβάδισμα».

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στις 7 Αυγούστου στη Σύρο.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Στο πλευρό της νύφης θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη, ανέφερε:

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».

Δείτε τον Γιώργο Παπαγεωργίου να αλλάζει look πριν παντρευτεί τη Δανάη Μιχαλάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved