Είναι η Αμαζόνα κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας και είναι μία κούκλα!
Showbiz

Είναι η Αμαζόνα κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας και είναι μία κούκλα!

Η μητέρα της υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και μάλιστα εστεμμένη και θα μπορούσε και η 18χρονη νεαρή κοπέλα να διεκδικήσει και εκείνη με τη σειρά της τον ίδιο τίτλο σε καλλιστεία. 

Ο λόγος; Φυσικά το γεγονός ότι μοιάζει καταπληκτικά στην κούκλα μητέρα της που το 1996 κατέκτησε τον τίτλο "Μις Κόσμος" στα Διεθνή Καλλιστεία.

Και αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα για ποια μιλάμε, να σας θυμίσουμε ότι πρόκειται για την Ειρήνη Σκλήβα η οποία πλέον έχει να συναγωνιστεί σε ομορφιά την κόρη της Μαριτίνα.

Η 18χρονη Μαριτίνα Χυδήρογλου, καρπός του έρωτα της Ειρήνης Σκλήβα με τον σύζυγό της της γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών Χυδήρογλου με τον οποίο δεν χώρισαν και στο πιο φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όμως ως γονείς φρόντισαν ώστε όλο αυτό να μην αγγίξει ούτε στο ελάχιστο την όμορφη Μαριτίνα που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Άλλωστε, η Ειρήνη Σκλήβα από τότε που γέννησε και μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μητρότητα και να αφοσιωθεί στο κοριτσάκι της, εγκαταλείποντας τόσο το μόντελινγκ και τα φώτα της δημοσιότητας όσο και την τηλεόραση από την οποία είχε πολλές προτάσεις. Ήθελε να αφοσιωθεί στη μικρή και να τη μεγαλώσει όπως ακριβώς είχε φανταστεί, χωρίς να της λείψει τίποτα και κυρίως χωρίς να νιώθει την έλλειψη της μητέρας της αν εκείνη αποφάσιζε να δουλεύει συγχρόνως στα πιο τρυφερά χρόνια της Μαριτίνας.

Η Μαριτίνα η οποία λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και είναι και αμαζόνα αφού είναι αθλήτρια της ιππασίας και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις το επόμενο διάστημα αναμένεται να αφοσιωθεί στις σπουδές που θα επιλέξει να κάνει, όμως μοιράζει τον χρόνο της και στη μεγάλη της αγάπη, το άθλημα που υπηρετεί από πολύ μικρή ηλικία και που δεν σκοπεύει να αφήσει για κανένα λόγο.

Δείτε φωτογραφίες μαμάς και κόρης παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved