Αμαλία Κωστοπούλου: Ερωτευμένη με γόνο πάμπλουτης οικογένειας - Ποιος της έκλεψε την καρδιά
Showbiz

Αμαλία Κωστοπούλου: Ερωτευμένη με γόνο πάμπλουτης οικογένειας - Ποιος της έκλεψε την καρδιά

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου, ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του αλλά ούτε και το πρόσωπό του.

Τον μεγάλο έρωτα ζει η Αμαλία Κωστοπούλου και δεν το κρύβει.

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται στο Los Angeles, όπου και γνώρισε και τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο σύντροφός της είναι γύρω στα 30, κούκλος και γόνος πάμπλουτης οικογένειας των ΗΠΑ. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Αμαλία Κωστοπούλου μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε υποχρεωθεί να μείνει στην Αμερική τόσο λόγω της πανδημίας όσο και του ατυχήματος που είχε πέρυσι το καλοκαίρι στο Λος Άντζελες.

Η ίδια ήρθε στην Ελλάδα με ανυπομονησία και αφού πήγε με τον πατέρα της στα Κουφονήσια, στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πάτμο για τη βάφτιση του ετεροθαλής αδελφού της. Εκεί επανενώθηκε με τη μητέρα της, τον αδελφό της Μάξιμο και την αδελφή της Αλεξάνδρα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στην πρώτη φωτογραφία μας δείχνει το υπέροχο γαλάζιο φόρεμα που φόρεσε στη βάπτιση του αδελφού της. Ένα ρομαντικό φόρεμα, αέρινο στον κάτω μέρος του, σε απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά με το μπλε της θάλασσας.

Στη συνέχεια έδειξε τις ομορφιές των νησιών που απολαμβάνει στις διακοπές της με σκάφος.

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved