GNTM: Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια»
Showbiz

GNTM: Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Με απειλούν, μου λένε ότι θα μου βγάλουν τα μάτια»

Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο ίδιος, μίλησε στο Secret και των Παραπολιτικών και σίγουρα αυτά που είπε πολλοί δεν τα περίμεναν.
«Με τη Μαρινέλα κάνουμε ότι κάνει ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Βγαίνουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο, πηγαίνουμε για φαγητό, για μπάνιο… Δεν έχουμε κανονίσει διακοπές. Ίσως πάω Μύκονο, αλλά δεν είμαι party animal. Στη Μαρινέλα θαυμάζω την κατανόησή της προς εμένα, ειδικά στο χώρο μας», είπε αρχικά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Για τις θαυμάστριές του, αλλά και τις απειλές που δέχεται, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είπε στη Σάσα Σταμάτη:
«Δεν έχει έρθει η ηρεμία. Βγαίνω και θέλουν φωτογραφίες, με ρωτάνε, ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό που με αιφνιδιάζει είναι ότι φτιάχνουν δικά τους ψεύτικα προφίλ και με απειλούν και μου λένε “θα σου βγάλουμε τα μάτια”. Δεν είναι ρατσιστικά, είναι ως προς τις επιτυχίες μου».

Να θυμίσουμε πως στο ριάλιτι μοντέλων, ο Ηρακλής ερωτεύτηκε με την Μαρινέλα Ζύλα και σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό:
«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες. Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved