«Τον βγάζαμε με δεμένα τραπεζομάντιλα στα χέρια για το αίμα και εκείνος ξαναέκοβε τις φλέβες του»
Showbiz

«Τον βγάζαμε με δεμένα τραπεζομάντιλα στα χέρια για το αίμα και εκείνος ξαναέκοβε τις φλέβες του»

Η Κατερίνα Στανίση έζησε πολύ έντονες στιγμές εδώ και 40 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και ειδικά από τον ανδρικό πληθυσμό στον οποίο είχε μεγάλη πέραση. 

Η λαϊκή τραγουδίστρια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον έναν και μοναδικό γάμο που έκανε με τον γιο της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου, για τη συντροφικότητα που όπως λέει δεν της λείπει αλλά και για άγνωστα και πολύ ακραία περιστατικά που συνέβησαν στην ζωή της και που λίγοι γνωρίζουν.

4022_KATERINA_STANISI_10032017.jpg

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξή της:

Κάποια στιγμή, τις δεκαετίες του ’80 και του ΄90, όλους εσάς που τραγουδούσατε λαϊκό σάς έλεγαν σκυλάδες…

Και τώρα τα λένε. Το λαϊκό τραγούδι και τώρα το χτυπάνε. Ας πούμε, σήμερα το ελαφρολαϊκό τραγούδι το λένε έντεχνο. Σιγά. Αλλά πες μου ποιος δεν έχει διασκεδάσει με το λαϊκό τραγούδι. Από τον Ωνάση έως και τον οδοκαθαριστή. Το λαϊκό τραγούδι ενώνει τον κόσμο! Όλοι στο λαϊκό τραγούδι καταλήγουν!

Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

Θα ξαναπαντρευόσταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος!

6517_KATERINA_STANISI_2772019.jpg

Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Άλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί!

ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
Ο Γιώργος Φούντας εκδηλώνει τον θαυμασμό του στην Κατερίνα ΣτανίσηΦωτό: Espresso

Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δικής σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα να ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με μένα. Όταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.

Μετά όσα συγκλονιστικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ζήσατε καταστάσεις που ήταν εφιαλτικές στη ζωή σας;

Είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς. Δεν μιλάμε για φλερτ. Μιλάμε για απόπειρες. Είναι άδικο και απάνθρωπο από την πλευρά των ανδρών να βλέπουν τη γυναίκα μόνο για σαρκική επιθυμία.

Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και πάντα κάπως ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις! Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη!

Υπήρξε ακραία συμπεριφορά θαυμασμού από θαυμαστή σας όλα αυτά τα χρόνια;

Είχαμε πολλά τέτοια… Και καψουρέματα και τραπέζια να αναποδογυρίζουν και κόψιμο φλέβες είχαμε. Τον βγάζαμε έξω με δεμένα τραπεζομάντιλα στα χέρια για να σταματήσει το αίμα και εκείνος ερχόταν και ξαναέκοβε τις φλέβες. Άγριες καταστάσεις!

Το τραγούδι σας απέφερε αυτά που ονειρευόσασταν;

Δεν νιώθω αδικημένη, όμως δούλεψα πάρα πολύ. Πήρα πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχω δώσει! Δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι για να φύγω από ένα πρόγραμμα. Αντιθέτως, ήθελα να ικανοποιήσω μέχρι και τον τελευταίο πελάτη!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved