Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον γάμο τους, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν τον γάμο τους, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία!

Δύο πολύ σημαντικοί συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά τώρα απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. 

Με τέτοιο καύσωνα βέβαια, επείγει μία βουτιά από το να ντυθείς γαμπρός ή νύφη αντίστοιχα. Ο λόγος βέβαια για τον Γιώργο Ηλιόπουλο και τη βοηθό σκηνοθέτη της σειράς Μαρία Πολυχρόνη που σκοπεύουν άμεσα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος στη σειρά υποδύεται τον Προκόπη, έναν κομβικό ρόλο για τη συνέχιση της ιστορίας των ηρώων της σειράς.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του προσφάτως για την προσωπική του ζωή: “Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε”.

Μέχρι τότε, οι δύο ερωτευμένοι απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, αν και δεν αποκαλύπτουν πού ακριβώς βρίσκονται. Πάντως δείχνουν να περνούν πολύ καλά μιας και έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την απόλυτη ευτυχία και τον ιδανικό σύντροφο για μία ζωή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός στον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς θα εμφανιστεί με νέο λουκ αφού έχει αφήσει μουστάκι. Ο Προκόπης, θα περάσει δύσκολα την περίοδο της χούντας και θα βασανιστεί, όπως υποστηρίζουν τα spoilers της σειράς που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved