Ελένη Μενεγάκη: Τα μοναδικά στιγμιότυπα των διακοπών της πριν την επιστροφή της στην tv!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα μοναδικά στιγμιότυπα των διακοπών της πριν την επιστροφή της στην tv!

H Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα και… την επιστροφή της μετά από ένα χρόνο στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega!

H παρουσιάστρια έκανε κάποιες αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, αλλά το περισσότερο διάστημα των διακοπών της το περνά στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί και κάθε φορά που το επισκέπτεται, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας δείχνει όχι μόνο πως περνά με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Βέβαια φέτος έκανε τη διαφορά! Η Ελένη δημοσίευσε πολλές αρετουσάριστες φωτογραφίες της και μας έδειξε πως είναι πραγματικά το κορμί της αλλά και το πρόσωπό της λίγους μήνες πριν γίνει 52 χρονών!

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται, κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι θα σταματήσει για κάποιο διάστημα από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

Η Ελένη μεγάλο μέρος των διακοπών της το περνά στην Άνδρο, εκεί όπου ο αγαπημένος της έχει το ξενοδοχειακό συγκρότημά του και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά!

Η παρουσιάστρια αυτό το καλοκαίρι δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με την οικογένειά της στο νησί και εμείς τις συγκεντρώσαμε και σας τις δείχνουμε στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved