Άγγελος Λάτσιος: Η αλλαγή στο στυλ του μέσα από εκπληκτικές φωτό
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η αλλαγή στο στυλ του μέσα από εκπληκτικές φωτό

Ο Άγγελος Λάτσιος, το πρώτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, γίνεται σε λίγους μήνες 19 χρονών και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι άκρως εντυπωσιακή!

Έχει πια μακριά μαλλιά, τατουάζ και έχει αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα και είναι αγνώριστος!

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο γοητευτικός γιος της λαμπερής παρουσιάστριας, η οποία έχει μιλήσει δεκάδες φορές μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha για εκείνον, έχει αλλάξει αρκετά.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα γοητευτικό αγόρι που λατρεύει να αλλάζει look και στυλ!

Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας νεαρός άντρας!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέλεια σχέση με τον γιο της Άγγελο, και δεν είναι λίγες φορές που τους έχουμε δει να ποζάρουν παρέα στο Instagram ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Το τελευταίο διάστημα μας έχει «βομβαρδίσει» με εντυπωσιακές φωτογραφίες και μας έχει δείξει το τέλειο στυλ που έχει υιοθετήσει!

Εμείς συγκεντρώσαμε μοναδικές φωτογραφίες και σας δείχνουμε τις αλλαγές στο στυλ του Άγγελου Λάτσιου και σίγουρα θα ξετρελαθείτε και εσείς!

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved