Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το κορμί της μετά τη δεύτερη γέννα - Δες όλες τις φωτό της με μαγιό
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το κορμί της μετά τη δεύτερη γέννα - Δες όλες τις φωτό της με μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αψεγάδιαστο κορμί μετά τη δεύτερη γέννα! Η ηθοποιός μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχασε τα παραπανίσια κιλά και οι φωτογραφίες της με μπικίνι είναι απλά εντυπωσιακές!

Και μπορεί τις πρώτες μέρες μετά την δεύτερη γέννα να μας έδειχνε την κοιλίτσα της, όμως μέσα σε δύο μήνες η ηθοποιός έχει επανέλθει στα κιλά της, στη φόρμα της και η σιλουέτα της είναι απίστευτη!

Η ίδια είπε ότι είχε πάρει 18 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενώ έχει χάσει όλα τα κιλά αφού έχει πολύ καλό μεταβολισμό.

Η απώλεια κιλών δεν ήταν κάτι που την άγχωσε: «Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους η απώλεια κιλών συμβαίνει εύκολα» και έχει αναφέρει ότι δεν έκανε κάποια αυστηρή δίαιτα, απλά πρόσεξε τη διατροφή της.

Μέσα σε δύο μήνες τα κιλά της εγκυμοσύνης εξαφανίστηκαν και… η ηθοποιός έχει αποκτήσει απίθανη σιλουέτα που δεν θυμίζει σε τίποτα ότι ήταν έγκυος πριν λίγο διάστημα…

Η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από δύο περίπου μήνες, κάτι το οποίο μας είχε ανακοινώσει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media... «9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα 👧🏼. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή🤍

(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Δες πως είναι το κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννα στην παρακάτω gallery και θα μείνεις άφωνος και εσύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved