Άννα Αδριανού: «Με τον πρώην σύζυγό μου, Γιάννη Βούρο, έχουμε κρατήσει αδερφική σχέση»
Showbiz

Άννα Αδριανού: «Με τον πρώην σύζυγό μου, Γιάννη Βούρο, έχουμε κρατήσει αδερφική σχέση»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Αδριανού και μίλησε για όλους και για όλα. 

Η ίδια μάλιστα, μίλησε και για την σχέση της με τον Γιάννη Βούρο, σήμερα.

  • Έχετε αποκαλέσει τη Μαλβίνα Κάραλη μέντορά σας. Τι κρατάτε από εκείνη;

Ήταν πολύ στενή μου φίλη, μέναμε κοντά και υπήρξε μέντοράς μου, γιατί με στήριξε και με βοήθησε. Εκείνη με παρότρυνε να γράψω, μου σύστηνε βιβλία να διαβάσω, με έμαθε να μαγειρεύω, με έμαθε πολλά πράγματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν εγώ είχα έγνοιες, επειδή είχαμε την ίδια μέρα γενέθλια, στις 2 Φεβρουαρίου, μου έβγαζε μπροστά τα αστρολογικά και μου έλεγε «να βρε παιδί μου, ότι καλό συμβαίνει σε εμένα θα συμβεί και σε εσένα».

Όταν η Μαλβίνα αρρώστησε, εγώ δεν το είχα μάθει εγκαίρως, γιατί είχαμε χαθεί εκείνη την περίοδο. Όταν το έμαθα, τρελάθηκα. Επικοινώνησα μαζί της και της λέω «είναι δυνατόν; Αρρώστησες, περνάς τέτοιο πρόβλημα και δεν μου είπες τίποτα;». Μου απαντάει «μα τι να σου πω; Κάθε φορά σου έλεγα πως ότι συμβαίνει σε εμένα θα συμβεί και σε σένα. Τι θέλεις; Να σε κάνω να τρέχεις για προληπτικές εξετάσεις στον Άγιο Σάββα;». Αυτό τα λέει όλα.

  • Όσοι σας γνωρίζουν, ισχυρίζονται ότι είτε έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του συζύγου σας, Γιάννη Μπότση. Αυτό πώς το έχετε καταφέρει έπειτα από 24 χρόνια κοινής ζωής;

Προέκυψε ένας μεγάλος κι αληθινός έρωτας. Ξέραμε πως ήταν ο ένας κι ο άλλος, οπότε δεν υπήρξε καθοδόν κάποια απογοήτευση. Προέκυψε ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος στην πορεία μπολιάστηκε με μία μεγάλη κι ουσιαστική αγάπη. Η αγάπη προωθεί ξανά τον έρωτα. Τον αναζωπυρώνει. Το ωραιότερο πράγμα στη ζωή είναι να αγαπάς. Εμένα αυτό μου έμαθαν τρεις σχέσεις. Αυτή με τον πατέρα μου, αυτή με τον άντρα μου και αυτή με τα ζώα.

  • Είναι αλήθεια ότι με τον πρώην σύζυγο σας, Γιάννη Βούρο, έχετε κρατήσει αδερφική σχέση;

Ναι, ισχύει, είπε η Άννα Αδριανού στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved