Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του γίνεται ενός μήνα και δείτε τι γλυκό έφτιαξε η σύντροφός του!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του γίνεται ενός μήνα και δείτε τι γλυκό έφτιαξε η σύντροφός του!

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη γίνεται αύριο (2/8) ενός μήνα και ο αγαπημένος μας σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, φρόντισε από σήμερα να προετοιμάσει ένα γλυκό - υπερπαραγωγή προς τιμήν του και μας το έδειξε - αν και ημιτελές- μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το γλυκό το ξεκίνησε η σύντροφός του και εκείνος έχει σκοπό να το ολοκληρώσει με ζαχαρόπαστα καθώς το αποτέλεσμα δεν του άρεσε και πολύ!

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.


Η όμορφη μανούλα ξεκίνησε να φτιάχνει ένα γλυκό όμως ο Άκης Πετρετζίκης δεν θα μπορούσε να μην βάλει και τη δική του πινελιά για χάρη του μικρού!

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Δείτε το γλυκό που έφτιαξε η μαμά του μικρού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved