Λόλα Νταϊφά: «Το συγχωροχάρτι του καινούργιου και άπειρου έχει λήξει στην TV»
Showbiz

Λόλα Νταϊφά: «Το συγχωροχάρτι του καινούργιου και άπειρου έχει λήξει στην TV»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Λόλα Νταϊφά και μίλησε για όλους και για όλα.

Σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και την εποχή που ζούσε και μεγαλουργούσε ο κ. Κυριακού.

  • Δημιουργήσατε το πρώτο γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στην ιδιωτική τηλεόραση, στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία σας με τον αείμνηστο Μίνω Κυριακού;

«Ήταν μια δύσκολη πορεία με πολλή δουλειά, αρκετά ξενύχτια με την εξαιρετική ομάδα μου. Δουλεύαμε για το ραδιόφωνο του Antenna (πρώτο λογότυπο), την τηλεόραση και μετά πια γίναμε ΑΝΤ1. Ιδρύθηκε ο ΑΝΤ1 Κύπρου, ο ΑΝΤ1 Αμερικής, ο ΑΝΤ1 PACIFIC. Μετά ήρθε η Σχολή - Εργαστήρι, που διέθετε και τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, στο οποίο ήμουν διευθύντρια Σπουδών. Ένα κλείσιμο του ματιού του Μίνου Κυριακού σήμαινε ότι όλα πήγαν καλά, ήταν η μεγάλη επιβράβευση. Ήταν έξυπνος, διορατικός, φιλόδοξος και, όπως έλεγε ο ίδιος, τυχερός. Ηγέτης με τη ζαχαρίτσα και το πιπέρι. Πάνω απ' όλα ήταν εξαιρετικός πατέρας. Θα ήθελα πολύ να γίνει ένα Μουσείο Ιδιωτικής Τηλεόρασης με το όνομα "Μίνως Κυριακού"».

  • Η σημερινή εγχώρια TV σας ικανοποιεί ως τηλεθεάτρια, αλλά και ως επαγγελματία και μάλιστα βετεράνο του χώρου;

«Η σημερινή τηλεόραση έχει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, διότι το συγχωροχάρτι του καινούργιου και άπειρου έχει λήξει προ πολλού. Αυτή τη δύσκολη εποχή, ας μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση είναι η παρέα που πληροφορεί και διασκεδάζει. Εκεί που πραγματικά θυμώνω είναι όταν χρησιμοποιούνται από τους παρουσιαστές ξένες λέξεις ή εκφράσεις, αντί ελληνικών. Όποιος πραγματικά γνωρίζει ξένες γλώσσες μπορεί να αξιοποιήσει τις γνώσεις του παίρνοντας συνεντεύξεις με ξένους και όχι πετώντας κουβέντες θυρωρών ξενοδοχείου. Και στα ελληνικά να γίνονται λάθη στη σύνταξη, στην εκφορά του λόγου και ανορθόγραφα super. Αχ, και πάλι αυτές οι χαμηλές βάσεις στα πανεπιστήμια», είπε η Λόλα Νταϊφά στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved