Τάκης Βαμβακίδης: «Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε το "Ποτάμι". Είχα ένα κενό»
Showbiz

Τάκης Βαμβακίδης: «Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε το "Ποτάμι". Είχα ένα κενό»

Για τη νέα σειρά της ΕΡΤ στην οποία θα συμμετέχει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάκης Βαμβακίδης.

Ο «Βαρδιάνος στα σπόρκα» σίγουρα θα είναι μία από τις νέες τηλεοπτικές σειρές που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

  • Τα γυρίσματα πού γίνονται;

«Η σειρά διαδραματίζεται στη Σκιάθο. Έχει διαμορφωθεί ανάλογα ένας χώρος στο Λαύριο. Εκεί κάναμε και βασικές σκηνές για το "Κόκκινο ποτάμι" και όταν πήγα και είδα το ντεκόρ, το Λαύριο είχε γίνει... Σκιάθος. Το λιμανάκι είναι στην Κυπαρισσία Λακωνίας. Το είδε ο Μανούσος σε μια φωτογραφία και λέει: "Αυτό είναι" και πήγαμε μια εβδομάδα για γυρίσματα».

  • Είχατε πει για το «Κόκκινο ποτάμι» ότι τέτοιες δουλειές μια φορά γίνονται και μετά από αυτό δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο... αλλά να που ξαναγίνονται.

«Πραγματικά είπα: "Εδώ κλείνω" γιατί αυτή η ιστορία ήταν η ζωή μου όλη. Αλλά μόλις με φώναξε ο Μανούσος και διάβασα το διήγημα και τον ρόλο λέω: "Αυτό είναι παιδί του Ποταμίου, αδέλφι". Είναι πολύ κοντά στο ύφος και το ήθος του. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε το "Ποτάμι". Είχα ένα κενό. Είναι σαν τα άλογα που μετά την κούρσα πάνε στο στάβλο και υπάρχει απόλυτη σιωπή. Έτσι κι εγώ είπα: "Τώρα τι γίνεται; Πώς θα ζήσω;". Όμως θέλει υπομονή η ζωή και αγώνα. Όταν σου λένε αυτό το ορυχείο δεν έχει μετάλλευμα, εσύ να συνεχίσεις να σκάβεις τη γη. Αρκεί να μην πάψεις να πιστεύεις σε σένα».

  • Νιώθετε στα γυρίσματα να ριγείτε από κάποιες σκηνές;

«Συγκινήθηκα σε μια σκηνή με τη Σκεύω. Η Ρένια Λουιζίδου που την υποδύεται με το τεράστιο ταλέντο της, έκανε ένα νεύμα και ένιωσα ένα μεγαλείο δευτερολέπτων. Σημαντικό επίσης συναισθηματικά είναι ότι μετά από το θεατρικό "Ωχ τα νεφρά μου", τη μεγάλη μας επιτυχία, ανταμώνω πάλι σε γυρίσματα τον αγαπημένο μου "Μητσάρα"», είπε ο Τάκης Βαμβακίδης στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved