Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους!
Showbiz

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια! 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται στη Σαμοθράκη με τον Νίκο Μουτσινά, που είναι κολλητοί φίλοι και εκεί γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Ο δε Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτό το διάστημα κάνει συναυλίες!

Ποια είναι όμως η αιτία χωρισμού αυτού του λαμπερού ζευγαριου;

Όσο για τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αυτός δε φαίνεται να είναι άλλος από την κούραση και τη φθορά που έφερε το πέρασμα του χρόνου.

"Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί" είναι κοινή τους δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην εφημερίδα Espresso και με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψαν και τον λόγο που έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από δώδεκα χρόνια!

Μπορεί να χώρισαν, όμως έχουν άριστες σχέσεις.

Τόσο η Ζέτα όσα και ο Μιχάλης μετά τον χωρισμό τους προσπαθούν να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια ομως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ενώ η Ζέτα έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved