Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο twitter μετά τη δήλωση για τους Παξούς: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο twitter μετά τη δήλωση για τους Παξούς: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»!

Mία νέα δήλωση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε σάλο αντιδράσεων

H γνωστή influencer κάνει διακοπές με την παρέα της ανάμεσά τους φυσικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και με μία ανάρτησή της προκάλεσε χαμό.

Η Ιωάννα Τούνη είδε ότι τα ταβερνάκια στους Παξούς είναι κλειστά το μεσημέρι λόγω του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας, ιδίως σήμερα και αύριο που η θερμοκρασία θα αγγίξει σε κάποιες περιοχές τους 45 βαθμούς κελσίου.

“Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram με τους followers της να αντιδρούν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι και στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις της όπως όταν είχε αναφερθεί στο επίδομα των 800 ευρώ που παίρνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ήταν σε αναστολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown, υπογραμμίζοντας ότι «τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν» και ότι ‘το ποσό αυτό είναι αστείο για τις επιχειρήσεις».

Η νέα δήλωσή της προκάλεσε χαμό στο twitter και δείτε τι γράφουν οι χρήστες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved