Ευαγγελία Μουμούρη: Δείτε την στα 50 της με μαγιό και χωρίς ρετούς - Το μήνυμά της στις γυναίκες
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: Δείτε την στα 50 της με μαγιό και χωρίς ρετούς - Το μήνυμά της στις γυναίκες

Έχεις δει την Ευαγγελία Μουμούρη με μαγιό στα 50 της χρόνια χωρίς ρετούς και φίλτρα; Είναι απλά εντυπωσιακή!

Η ηθοποιός πόζαρε στην αυλή του σπιτιού της με ολόσωμο μαγιό και δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία…

Στη συνέχεια αφού πόσταρε τις πρώτες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες!

Η Ευαγγελία Μουμούρη έγραψε χαρακτηριστικά: «Μελετήστε τις φωτογραφίες. Πάρ’το απόφαση. Είσαι όμορφη και αυτό είναι το σώμα σου. Αγάπησέ το και ξεχύσου στις παραλίες. Αντηλιακό μη ξεχάσεις, σε αγαπώ!».

Ένα από τα μυστικά ομορφιάς της, είναι πως όταν έχει ρεπό, της αρέσει να απλώνει μια δροσιστική μάσκα αγγουριού, την οποία φτιάχνει μόνη της: χτυπάει στο μίξερ αγγούρι και λίγο ελαιόλαδο και απλώνει το μείγμα στο πρόσωπο για 15 λεπτά.

Όσο για το κορμί της; Σίγουρα προσέχει τη διατροφή της, γιατί όπως είδαμε στις φωτογραφίες που ανήρτησε σε instastories δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη!

Δείτε και εσείς τις απίθανες φωτογραφίες που ανήρτησε με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και απλά θα κολλήσετε με τις φωτογραφίες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved