Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Καρέ καρέ η πρώτη τους κοινή έξοδος ως ζευγάρι
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Καρέ καρέ η πρώτη τους κοινή έξοδος ως ζευγάρι

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και αυτά τα στιγμιότυπα από την κοινή τους έξοδο ως ζευγάρι δεν τα έχεις δει και σίγουρα δεν θέλεις να τα χάσεις!

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Είναι μαζί και έκαναν και την πρώτη τους έξοδο πριν λίγο διάστημα ως ζευγάρι!

Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος και την πετυχημένη παράσταση Πάμε γι’ άλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου, όπου κάθισαν στην τρίτη σειρά, παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά και παρακολούθησαν ευδιάθετοι τo σόου του performer και αποχώρησαν διακριτικά.

Eίναι αναμφισβήτητα το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz και δείτε καρέ καρέ την κοινή τους έξοδο στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved