Παύλος Τερζόπουλος: Αποκλειστικό: Στο χειρουργείο μετά το τροχαίο ατύχημα - Τη γλίτωσε μόνο με λάμες
Showbiz

Παύλος Τερζόπουλος: Αποκλειστικό: Στο χειρουργείο μετά το τροχαίο ατύχημα - Τη γλίτωσε μόνο με λάμες

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Παύλος Τερζόπουλος, είχε ένα τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου (31/7) μετά από βραδινή έξοδο.

Ο πρώην παίκτης του Power of love μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ευτυχώς είχε σπάσει μόνο το χέρι του και γλίτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Παύλος Τερζόπουλος μένει στο Μεγάλο Πεύκο και καθώς επέστρεφε από βραδινή του έξοδο, το βράδυ του Σαββάτου (31/7), είχε μια μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχοντας – ευτυχώς για εκείνον - σπάσει μόνο το χέρι του. Ο ίδιος, κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι ενώ οδηγούσε, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το GPS και έγινε το μοιραίο! Όπως μας δήλωσε ο ίδιος ήταν καθαρά δικό του λάθος.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Παύλο Τερζόπουλο κι εκείνος μας δήλωσε, αποκλειστικά, μέσα από το νοσοκομείο:
«Περιμένω να μάθω τις επόμενες ημέρες πότε θα γίνει το χειρουργείο. Αυτή τη στιγμή είμαι στον Ευαγγελισμό».
Και συνέχισε γελώντας: «Σίγουρα πάντως μόλις βγω θα κάνω ιδιωτική ασφάλεια»!

Σήμερα (2/8) λοιπόν αναμένεται να χειρουργηθεί το χέρι του όπου θα του τοποθετηθούν λάμες. Ο Παύλος Τερζόπουλος πονούσε αρκετά και ήταν άυπνος όλο το βράδυ και χρειάστηκε να του χορηγηθούν παυσίπονες ενέσεις για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Και μπορεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρεμένει ενεργός στα social media. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved