Και κατηγορία για βιασμό στο… βιογραφικό του τράπερ Λεόν που ρήμαζε τα ΑΤΜ
Showbiz

Και κατηγορία για βιασμό στο… βιογραφικό του τράπερ Λεόν που ρήμαζε τα ΑΤΜ

Πλούσιο είναι το… βιογραφικό του 26χρονου τράπερ Λεόν που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως μέλος της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ τραπεζών.

Από νεαρή ηλικία είχε συμμετάσχει σε… πλιάτσικο περιπτέρου, αδειάζοντας τα παγωτά από ψυγείο στα 15 του, κλοπή μοτοσικλέτας στα 16 του και κατοχή κάνναβης στα 21 του.

Τους αστυνομικούς είχε απασχολήσει και η προσωπική του ζωή. Πριν από δύο χρόνια είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της 26χρονης συντρόφου του και μητέρας του παιδιού τους. Μάλιστα, φέρεται ότι δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί ως δικό του. Η 27χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον τράπερ τον Ιούλιο του 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης. Λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Αυγούστου 2020, προφασιζόμενος ότι θα συζητήσουν για το παιδί, ο πρώην σύντροφός της την επισκέφτηκε στο σπίτι της, στα Μελίσσια.

Μπουνιές στο πρόσωπο


Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, όταν κοιμήθηκε το παιδί, της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο πρόσωπο με μπουνιές. Εσκισε τα ρούχα της και τη βίασε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, την απείλησε πως, αν μιλήσει, θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ομως στη συνέχεια η μήνυση ανακλήθηκε από την ίδια την καταγγέλλουσα στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων. Η γυναίκα πήρε πίσω την καταγγελία της ότι ο Λεόν την ξυλοκόπησε και τη βίασε.

Η πλευρά του τράπερ υποστηρίζει πως η σύντροφός του είχε υποβάλει τη μήνυση για λόγους εκδίκησης, επειδή της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τελικά το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και μέχρι την περασμένη εβδομάδα μεγάλωνε μαζί την κόρη του, που έχει πλέον αναγνωρίσει ο μουσικός.

Ο Λεόν ήρθε και πάλι στο αστυνομικό δελτίο με τη συμμετοχή του στη σπείρα που ρήμαζε ΑΤΜ από τον περασμένο Νοέμβριο. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στις 22 Ιουλίου, όταν συνελήφθη από την Ασφάλεια ως μέλος της πενταμελούς συμμορίας που ανατίναξε συνολικά 27 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων με τη χρήση εύφλεκτων αερίων και εκρηκτικών υλών, με λεία περίπου 1.000.000 ευρώ.

Οι πέντε συλληφθέντες ζούσαν πολυτελή ζωή, με οχήματα αξίας ακόμα και 100.000 ευρώ, που επιδείκνυαν στα social media. Μάλιστα, μια μέρα μετά τη σύλληψή του ο 26χρονος τράπερ ανέβασε το νέο του τραγούδι στο διαδίκτυο.

Στο βιντεοκλίπ φαίνονται κουκουλοφόροι με δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που καταλήγουν στο έδαφος, ένας κρατάει πιστόλι στο χέρι, ενώ επιδεικνύουν ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Solo», του οποίου τους στίχους έχει γράψει ο κατηγορούμενος τράπερ, έχει εξασφαλίζει πάνω από 196.000 προβολές, 4.500 likes και 1.100 dislikes στο YouTube, αλλά και δηκτικά σχόλια λόγω της συμμετοχής του στη σπείρα. Το προφίλ του στο Instagram έχει 8.827 ακόλουθους, από 7.000 που είχε την περασμένη εβδομάδα προτού συλληφθεί…

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της πενταμελούς σπείρας δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη, αποσκοπώντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και των ανηλίκων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved