Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς - «Εγώ και το καινούργιο μου σώμα»!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς - «Εγώ και το καινούργιο μου σώμα»!

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μπικίνι σχεδόν ενάμιση μετά τη γέννηση των διδύμων και... μας δείχνει το "καινούργιο" της σώμα! 

Αρχικά η γλυκιά μανούλα έβαλε ένα στενό φόρεμα και μας έδειξε πως είναι σήμερα το κορμί της μετά τη γέννα και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα δύο φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς κανένα φίλτρο και μας έδειξε την κοιλίτσα της και την τομή από την καισαρική.

Η Χριστίνα με τον Σάκη βιώνουν την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους στις 23 Ιουνίου και καθημερινά δημοσιεύουν βίντεο από το σπίτι τους και μας δείχνουν πως περνούν. Χθες, 2 Αυγούστου η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να μας δείξει πως είναι το σώμα της!

Η ίδια σχολίασε: “Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!”!

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είπε η Χριστίνα η οποία περιέγραψε στη συνέχεια και τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθαν πως ήταν έγκυος:

«Όταν κάναμε τη χορειακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», είχε εξομολογηθεί.

Μάλιστα πρόσφατα επισκέφτηκε τον γιατρό που τη βοήθησε να ζήσει αυτό το θαύμα και τον ευχαρίστησε δημόσια μέσα από τα social media: «Με ρωτάτε πολύ συχνά για το κέντρο και το γιατρό που επιλέξαμε για την εξωσωματική. Δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για βαθιά εκτίμηση στον κ. Μαστρομηνά, έναν άνθρωπο που με βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved