Κωνσταντίνος Βασάλος: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πώς ξεκίνησε το love story του με την Ευρυδίκη!
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πώς ξεκίνησε το love story του με την Ευρυδίκη!

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος μίλησε τόσο για την τηλεοπτική του καριέρα όσο και για το πώς ξεκίνησε το love story του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το οποίο κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια!

Το φλερτ ανάμεσά τους ξεκίνησε σε... δύσκολες συνθήκες επιβίωσης αφού ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ήταν απαραίτητοι ο ένας στον άλλον μέχρι που ερωτεύτηκαν. Δείτε παρακάτω πώς ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιγράφει την ιστορία αγάπης τους...

Δείχνεις αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Με άριστα το δέκα, πώς θα σε βαθμολογούσες από τότε που ξεκίνησες στην τηλεόραση μέχρι σήμερα;

Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσω τον εαυτό μου τώρα, θα του έβαζα ένα πενταράκι. Δεν θεωρώ ότι έχω φτάσει στο επίπεδο που πρέπει στην τηλεόραση. Έχω πολύ δρόμο ακόμα να διανύσω, αν τον διανύσω. Όταν πρωτοξεκινούσα, ήμουν πολύ κάτω από τη βάση. Ήμουν χαμένος στο Διάστημα.

Η μόνη εμπειρία που είχα στην τηλεόραση πριν συνεργαστώ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή Εδώ του ΣΚΑΪ ήταν όταν είχα πάει ως καλεσμένος στο Survivor Panorama, το οποίο παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη. Τότε η Ελεονώρα με είχε βοηθήσει να λυθώ, είπα και δυο-τρεις εξυπνάδες και θυμάμαι ότι μετά το τέλος
της εκπομπής κατέβηκαν κάτω οι αρχισυντάκτες και μου είπαν «Τι ωραία που τα λες». Πίστεψα λοιπόν ότι είναι εύκολη η τηλεόραση. Όταν κλήθηκα στο Εδώ να συμμετάσχω σε μια εκπομπή που είχε σκαλέτα και δεν με ρωτούσε κάποιος κάτι και απαντούσα, αλλά έπρεπε να μιλάω από μόνος μου, εκεί κατάλαβα τη δυσκολία. Όταν πρωτοείδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, έπιασα το κεφάλι μου με απόγνωση και είπα «Όχι, ρε παιδί μου! Πρέπει να κάνεις κάτι να βελτιωθείς άμεσα». Δεν μου άρεσε ούτε η στάση του σώματος ούτε η φωνή μου, έκανα συντακτικά λάθη. Δεν βρήκα ούτε ένα θετικό. Και είπα στον εαυτό μου «Ας βλέπω καλύτερα κάποια αποσπάσματα και όχι ολόκληρη εκπομπή γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη».

Η σύντροφός σου Ευρυδίκη Βαλαβάνη τι σου είχε πει τότε;

Με διόρθωνε και με διορθώνει ακόμα. Όταν βλέπει κάτι που δεν της αρέσει, μου στέλνει μήνυμα και με βοηθάει σε κάτι που κάνω λάθος να το φτιάξω. Ειδικά στην αρχή, μου είχε επισημάνει ότι καμπουριάζω πολύ όταν κάθομαι, βάζω και τα χέρια μπροστά και είναι σαν να περιμένω το ποτό στο μπαρ. (Γελάει.) Ε, αυτό είναι κάτι που το έχω διορθώσει.

Πιστεύεις ότι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το φετινό Survivor θα μπορούσαν να κάνουν κάτι μαζί στην τηλεόραση;

Είναι δύο παιδιά που έφτασαν μέχρι το τέλος. Ο Σάκης ήταν και ο νικητής του Survivor, οπότε είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό. Δεν ξέρω όμως αν είναι ζευγάρι. Αυτό που είπαν όταν τέλειωσε το παιχνίδι είναι ότι μπορεί στο μέλλον να τα ξαναβρούν. Αν με ρωτάς, εγώ παρακολουθώντας το παιχνίδι έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Και πιθανότατα αν κάνουν κάτι μαζί τηλεοπτικά, να έχουν γκελ, γιατί τους αγαπάει ο κόσμος.

Με εσένα και την Ευρυδίκη είναι σαν να συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ενώ στο παιχνίδι δεν είδαμε τίποτα ερωτικό μεταξύ σας, λίγους μήνες μετά μάθαμε ότι είστε ζευγάρι.

Σίγουρα ο έρωτας ξεκίνησε από το Survivor. Δεν είναι ότι ξαφνικά τον Σεπτέμβριο διαπιστώσαμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Υπήρχε ένα φλερτ το οποίο σε βάθος χρόνου και με την καθημερινή επαφή εξελίχθηκε κάπως αλλιώς. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να φλερτάρεις μέσα στο Survivor. Απλά εκεί αρχίσαμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και βγαίνοντας από το παιχνίδι ήρθαμε πιο κοντά και τελικά γίναμε ζευγάρι.

Πότε καταλάβατε ότι είστε ερωτευμένοι;

Από το παιχνίδι βγήκαμε τον Ιούλιο του 2017 και γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου γίναμε ζευγάρι. Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια ότι συνέβη τότε, γιατί σε εμάς δεν υπήρξε πρώτο ραντεβού. Δεν έχουμε καν μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Απλά κάθε Σεπτέμβρη λέμε ότι κλείσαμε έναν ακόμη χρόνο που είμαστε μαζί. Σε εμάς η περίοδος που μεσολάβησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν πια δεν ήμασταν απομονωμένοι, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να καταλάβουμε ότι αυτό που ζήσαμε δεν ήταν απλά ένας ενθουσιασμός, αλλά έρωτας.

Επηρέασε η καραντίνα τη σχέση σας;

Παραδόξως καθόλου. Με οποιονδήποτε να είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, κάτι θα γίνει και κάποια στιγμή θα παρεξηγηθείς. Εμείς σχεδόν δεν τσακωθήκαμε καθόλου αυτό το διάστημα. Πέρασε τόσο αναίμακτα η περίοδος της καραντίνας που ούτε καν την καταλάβαμε.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved