Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα... καψόνια που κάνει στην Ευρυδίκη και η επιθυμία να αποκτήσουν παιδί!
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα... καψόνια που κάνει στην Ευρυδίκη και η επιθυμία να αποκτήσουν παιδί!

Ειλικρινής, ανεπιτήδευτος και κυρίως... ξεχασιάρης εμφανίζεται σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος δεν κρύβει ότι η αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη περνάει... πολλά μαζί του!

Ως σωστός άντρας όμως δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και αναλαμβάνει την ευθύνη του! Γιατί παραδέχεται δημόσια ότι τις περισσότερες φορές είναι εκείνος που φταίει για τους καβγάδες τους καθώς συνήθως είναι ξεχασιάρης ενώ δεν τα πηγαίνει και καθόλου καλά με τον χρόνο.

Οι δυο τους φαίνεται πως δεν έχουν σοβαρούς λόγους για να τσακώνονται παρά μόνο για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος δεν τα πάει καθόλου καλά με τα ραντεβού -αργεί τουλάχιστον τρεις ώρες- ενώ δεν τα πάει καλά ούτε με τις δουλειές του σπιτιού όπου συζεί με την Ευρυδίκη. Η τελευταία πάντως, δείχνει να έχει πολλή υπομονή αφού η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγα τα χουνέρια που της έχει κάνει! Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος για τη σχέση του με την Ευρυδίκη...

Έχετε τσακωθεί ποτέ τόσο πολύ που να κοιμηθείτε χωριστά το βράδυ;

Όχι, ποτέ. Οι τσακωμοί μας διαρκούν τρεις τέσσερις ώρες το πολύ. Και επειδή συνήθως φταίω εγώ, είμαι αυτός που θα ζητήσει και «συγγνώμη».

Ποιος είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος τσακωμού σας;

Έχω μεγάλο θέμα με τα ραντεβού. Ξεκινάω την ημέρα μου και υπολογίζω ότι την τάδε ώρα θα έχω τελειώσει τις δουλειές μου. Δεν ξέρω πώς γίνεται και πάντα μου παίρνει περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα να έχω πει ότι θα επιστρέψω στις 4.00 και να γυρνάω στις 7.00 το απόγευμα. Ε, λογικό δεν είναι μετά η Ευρυδίκη να γκρινιάζει; Αλλά έχω θέμα με τον χρόνο και τώρα τελευταία και με τη μνήμη. Ο τελευταίος καβγάς έγινε γιατί ενώ μου είχε πει η Ευρυδίκη να είμαι στις 4.00 στο σπίτι γιατί θα έρχονταν για τα χαλιά, το ξέχασα και έφυγα. Ήρθαν οι άνθρωποι, χτυπούσαν τα κουδούνια και φυσικά δεν τους απάντησε κανείς. Κάθε μέρα που ξυπνάω δεν σκέφτομαι τι έχω να κάνω μέσα στην ημέρα αλλά τι ξέχασα την προηγούμενη. (Γελάει.)

Έχει τύχει, για παράδειγμα, να σου κόψουν το ρεύμα επειδή ξέχασες να πληρώσεις τον λογαριασμό;

Μία και δύο; Πολλές φορές! Και έπρεπε μετά να τρέχω στο κέντρο της Αθήνας και να στηθώ στην ουρά για να τους πληρώσω και να μου το ξανασυνδέσουν. Και με το κινητό μου έχει συμβεί να μου το κόψουν, αλλά εκεί είναι πιο εύκολο, γιατί τους παίρνεις τηλέφωνο, τους λες «το πλήρωσα» και σ’ το ξανασυνδέουν. Όταν μου έκοψαν το ρεύμα, κυκλοφορούσα για δύο μέρες σαν τον βρικόλακα μέσα στο σπίτι με τα κεριά και δεν μπορούσα ούτε να κάνω μπάνιο ούτε να μαγειρέψω. Επομένως, αν είναι να περάσουμε ένα μήνυμα μέσα από αυτή τη συνέντευξη, ας είναι «Μην ξεχνάτε να πληρώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε πολύ μετά». (Γελάει.)

Ποιο είναι το χειρότερο σκηνικό που έχεις κάνει στην Ευρυδίκη από τότε που μένετε μαζί;

Έχω ξεχάσει το μάτι της κουζίνας ανοιχτό για κάνα οκτάωρο. Πάλι καλά που δεν πήραμε φωτιά! Επειδή στο προηγούμενο σπίτι η κουζίνα λειτουργούσε με υγραέριο, μου ήταν πιο εύκολο να το θυμηθώ γιατί έπρεπε να δω τη φωτιά να σβήνει. Τώρα που είναι επαγωγικές οι εστίες κατέβασα το τηγάνι από τη φωτιά και νόμιζα ότι είχα κλείσει το μάτι. Άλλη μια φορά πάλι είχα πάρει το σίδερο να σιδερώσω ένα πουκάμισο. Έφυγα από το σπίτι στις 8.00 το απόγευμα και μέχρι τις 3.00 το πρωί που επέστρεψα το σίδερο ήταν στην πρίζα. Πάλι καλά που δεν έπεσε από τη θέση του, γιατί και σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύαμε να πάρουμε φωτιά. Από τότε πριν
βάλω μπρος το αμάξι σίγουρα θα ανέβω ξανά στο σπίτι για να τσεκάρω ότι δεν έχω αφήσει τίποτα ανοιχτό!

Τη βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού;

Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω και τόσο με το νοικοκυριό. Οι μόνιμες φράσεις που ακούγονται μέσα στο σπίτι είναι «Βγάλε τα παπούτσια σου και βάλε τα πιάτα στο πλυντήριο». Τα ρούχα θα τα βάλω στο καλάθι με τα άπλυτα, αλλά τα πιάτα πολλές φορές τα αφήνω στον νεροχύτη. Επειδή είμαι μεγαλωμένος σε ένα σπίτι μόνο με γυναίκες, είμαι λίγο καλομαθημένος. Είναι όμως κάτι που προσπαθώ να το διορθώσω.

Έχεις κάνει ποτέ το λάθος να συγκρίνεις τη μαγειρική της Ευρυδίκης με αυτή της μητέρας σου;

Η Ευρυδίκη μαγειρεύει πολύ καλύτερα από τη μητέρα μου και το ξέρει και η ίδια. Η μητέρα μου δεν είναι η τυπική Ελληνίδα μάνα που θα μαγειρέψει μουσακά και παστίτσιο, γιατί γενικότερα στο σπίτι μας ασχολούμαστε όλοι με τη γυμναστική και τρώμε πολύ υγιεινά.

Τώρα που συμπληρώνετε τέσσερα χρόνια μαζί, σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα, να παντρευτείτε και να αποκτήσετε παιδί;

Αν ήταν να γίνουμε γονείς, θα σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Εγώ προσωπικά δεν τα βάζω σε σειρά: «αρραβώνας, γάμος, παιδί». Μπορεί να έρθει ένα παιδί χωρίς να έχει γίνει ο γάμος. Δεν καιγόμαστε ούτε η Ευρυδίκη να φορέσει νυφικό ούτε εγώ γαμπριάτικο κοστούμι. Εννοείται ότι είναι μέσα στους στόχους μας να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved