Πέτρος Φιλιππίδης: Λύγισε όταν είδε την σύζυγό του, Ελπίδα στις φυλακές Τρίπολης
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Λύγισε όταν είδε την σύζυγό του, Ελπίδα στις φυλακές Τρίπολης

Ελπίδα Νίνου επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης και ο ηθοποιός λύγισε! 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο θα διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Στο πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης συναντήθηκε προχθές το απόγευμα με την γυναίκα του, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ηθοποιός είχε με τη γυναίκα του μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λύγισε βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού θεωρεί ότι θα νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved