Βαρυμπόμπη: Χρηστίδου: Το συγκλονιστικό βίντεο με τους πυροσβέστες να περνούν μέσα από τη φωτιά
Showbiz

Βαρυμπόμπη: Χρηστίδου: Το συγκλονιστικό βίντεο με τους πυροσβέστες να περνούν μέσα από τη φωτιά

 H Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως και ολόκληρη η Ελλάδα και θέλησε να συγχαρεί τους πυροσβέστες που έδωσαν και δίνουν μάχη με τις φλόγες στην Βαρυμπόμπη αλλά και σε άλλα μέτωπα...

«Ήρωες» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, για αυτούς τους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τις ζωές, τις περιουσίες και τα δάση.

https://www.instagram.com/p/CSH_nwjI-JE

Να αναφέρουμε ότι καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, μετά την ολονύκτια μάχη των χερσαίων πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες. Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν ξεκινήσει οι επιχειρήσεις των εναέριων μέσων με στόχο μέχρι το μεσημέρι η φωτιά να έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Η συνολική έκταση της, καμένης πλέον, δασικής περιοχής δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί ακόμη. Η καταστροφή, ωστόσο, είναι τεράστια, τόσο σε έναν από τους ελάχιστους και πλέον σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου της Αθήνας, όσο και σε υλικές ζημιές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved