Χριστίνα Μπόμπα: Θα λιώσεις με τη νέα φώτο των δίδυμων κοριτσιών της
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Θα λιώσεις με τη νέα φώτο των δίδυμων κοριτσιών της

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών της!

Η γνωστή indluencer δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τις δύο σχεδόν μηνών κόρες της, αυτή τη φορά όμως πόσταρε την πιο γλυκιά φωτογραφία τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα της τσάκωσε την ώρα που κοιμόντουσαν και είχαν ενωμένα τα χεράκια τους…

Η Χριστίνα με τον Σάκη Τανιμανίδη βιώνουν την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους και καθημερινά δημοσιεύουν βίντεο από το σπίτι τους και μας δείχνουν πως περνούν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχε πει: «Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Ενώ ο Σάκης είχε τονίσει: «Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!»

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με τις κόρες της και θα λιώσεις και εσύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved