Μαντώ Γαστεράτου για Βαρυμπόμπη: «Μου έρχεται να ουρλιάξω»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου για Βαρυμπόμπη: «Μου έρχεται να ουρλιάξω»

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τα social media με αφορμή τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης.

Το δάσος κάηκε και εκείνη αδυνατεί να πιστέψει πως κάποτε περπατούσε εκεί και έκανε τις βόλτες της.
«Ποτέ δεν θα είναι το ίδιο. Όσο σκέφτομαι ότι πριν από ένα χρόνο περπατούσα εκεί και απολάμβανα τη φύση και την ομορφιά και τώρα έχουν μείνει στάχτες. Μου έρχεται να ουρλιάξω», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Να θυμίσουμε πως «Φυσικά και θα θέλαμε να συνεχίσουμε το Mega Star. Είναι μια εκπομπή που είναι μέσα στα νερά μας και έχουμε μεγαλώσει με αυτήν. Όταν κάνεις τηλεόραση πάντα κοιτάς τα νούμερα. Είναι ένας οδηγός και ένα εργαλείο για να μελετήσεις μια εκπομπή. Είναι ένα δείγμα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ κι αν χρειάζονται αλλαγές να γίνουν. Δεν υπήρχε κάποια προσέγγιση από την Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που κρατώ από τη συνεργασία μας είναι ότι ένιωσα ασφαλής και ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου. Ήταν σε μια σημαντική περίοδο της ζωής μου, όταν ήμουν έγκυος. Η επιτυχία θεωρώ ότι είναι δεδομένη και ανυπομονώ να τη δω. Μου έχει λείψει πολύ», είχε πει πρόσφατα η Μαντώ Γαστεράτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved