Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Το διαζύγιο, η νέα συνεργασία με τη Σαμπρίνα και ο μεγάλος του έρωτας!
Showbiz

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Το διαζύγιο, η νέα συνεργασία με τη Σαμπρίνα και ο μεγάλος του έρωτας!

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος εξομολογείται αν είναι ερωτευμένος και μιλάει για τη συνεργασία του με την πρώην σύντροφό του Σαμπρίνα.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την πρώην σύντροφό του Σαμπρίνα αλλά και για το εάν είναι χορτασμένος από τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Πώς σας βρίσκω αυτή την περίοδο;

Με βρίσκεις στο studio, όπου εδώ και δύο μήνες προσπαθώ να μαζέψω όλο μου το υλικό, να κάνω μια ανανέωση στους ήχους των κομματιών, για να γίνουν πιο σύγχρονα. Είναι τραγού­δια που χρόνια τώρα έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και μαζί με κάποια καινούργια θα μπουν σε ένα digital άλμπουμ, θέλω να πιστεύω ότι γύρω στον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο.

Νέο τραγούδι με τη Σαμπρίνα με την οποία είχατε σχέση στο παρελθόν...

Πρόκειται για ένα ντουέτο, ένα τραγούδι για να αφιερώσουμε στον κόσμο. Τους στίχους έχει γράψει η Χρύσα Δρακοπούλου. Με τη Σαμπρίνα έχουμε κρατήσει μια καλή επαφή τα τελευταία χρόνια, είμαστε πολύ φίλοι μπορώ να πω και έχουμε κάνει και κάποια live.

Με το θέμα της πανδημίας πώς είστε; Έχετε φοβηθεί ή είστε ψύχραιμος;

Πάντα το αντιμετώπιζα ψύχραιμα. Έκανα τα εμβόλιά μου, αλλά συνεχίζω να είμαι προσεχτικός. Ακόμα χρησιμοποιώ τη μάσκα όταν θα πάω σε έναν κλειστό χώρο με κόσμο, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι και πρέπει να προστατεύονται και αυτοί.

Είστε χορτασμένος από τις σχέσεις σας με τις γυναίκες;

Με το γυναικείο φύλο τα πήγαινα πάντα πολύ καλά και όσο μεγαλώνω και γίνομαι πιο ώριμος, χαίρομαι που έχω γύρω μου γυναίκες που με αγαπάνε και τις αγαπάω, που συνεργαζόμαστε και ομορφαίνουν τη ζωή μου.

Η αναγνωρισιμότητα σας έχει στερήσει ιδιωτικές στιγμές;

Πολλές φορές, η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι. Πρέπει να είσαι προσεχτικός, να σέβε­σαι τους πάντες γύρω σου. Αυτό εμένα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, καθώς ξέρω ποιος είμαι και πώς πρέπει να φερθώ. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ο κόσμος αντιληφθεί ότι έχεις καβαλήσει καλάμι, τότε αρχίζει και δεν σε συμπαθεί τόσο.

Πώς βιώσατε το διαζύγιο;

Πολύ πολιτισμένα και με καλές συνθήκες. Με την πρώην γυναίκα μου και μάνα των παιδιών μου κάτσαμε, τα είπαμε, τα συζητήσαμε και βρή­καμε τις λύσεις. Είμαστε πάντα και οι δύο κοντά και δίπλα στα παιδιά μας, αλλά από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του προσωπική ζωή, ανενόχλητα. Μάλιστα έχουμε μείνει και πολύ καλοί φίλοι.

Έχετε γράψει κάποιο τραγούδι για μια συγκε­κριμένη γυναίκα. Ποιο;

Έχω γράψει για τη συγκεκριμένη γυναίκα που έχει κάποιος δίπλα του, ένα τραγούδι που λέγε­ται «Άγγελέ μου, τύραννέ μου». Αυτό είναι για κάθε σύντροφο που είναι δίπλα σου και έχει τα καλά και τα κακά. Μια σχέση έχει από όλα, για αυτό κι είναι δύσκολες. Εξαρτάται από εμάς το αν θα έχουν διάρκεια ή όχι. Αυτό που βιώνω εγώ μπορεί να το βιώνει και ο διπλανός μου, γι' αυτό ακριβώς ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου, γιατί έχει παρόμοια βιώματα.

Τώρα που μιλάμε είστε ερωτευμένος;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, η οποία και στο διάστημα της καραντίνας μου κράτησε τόσο καλή παρέα και με βοήθησε να μην πάθω κανένα ψυχολογικό. Το τραγούδι είναι ο μεγάλος μου έρωτας.

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved