Κατσούλης-Ρουμελιώτη: «Έχουν ισχυριστεί ακόμα και ότι είμαστε ψεύτικο ζευγάρι»
Showbiz

Κατσούλης-Ρουμελιώτη: «Έχουν ισχυριστεί ακόμα και ότι είμαστε ψεύτικο ζευγάρι»

Δυο πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσό­τερο από κάθε άλλο στο «Survivor» είναι ο νικητής του reality επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυ­ναίκα που έφτασε στην τριάδα των φιναλίστ. 

Σε μια ειλικρινή και επί της ουσίας συνέντευξη, μιλούν για τις εμπειρίες τους στον Άγιο Δομίνικο και απαντούν σε όσα τους καταλογίζουν αλλά και στη φύση της σχέσης τους πλέον...

Γνωρίζετε τι σας καταλογίζουν;

Σ.Κ.: Μαθαίνω αρκετά, και πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μου λένε «έχουν πει αυτό για σένα, τι έχεις να απαντήσεις;

Μ.Ρ.: Έχουν ισχυριστεί ακόμα και ότι είμαστε ψεύτικο ζευγάρι.

Για σένα, Μαριαλένα, έχει γραφτεί κατά κό­ρον στα social media πως «γυρίζεις την μπιφτέκα» και φυσικά έχει σχολιαστεί η στάση σου κατά την είσοδο του Σάκη, όταν ακόμη έκανες παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα-Μαρία.

Σ.Κ.: Να πω κάπου εδώ ότι ο χρόνος που ζήσαμε εμείς διαφέρει πολύ από τον τηλεοπτικό. Επίσης, η στάση της κατά την είσοδό μου ήταν σχετικά light, θα μπορούσε να αντιδράσει πολύ πιο έντονα βλέποντας πως έμπαινε στο παιχνί­δι ο πρώην της. Για μας, όμως, το μεγάλο κέρ­δος είναι πως, ακόμα και με όσα ειπώθηκαν, φτάσαμε με την ψηφοφορία του κοινού στους τρεις φιναλίστ ενός παιχνιδιού από το οποίο πέ­ρασαν 34 παίκτες και το οποίο διήρκεσε 6,5 μή­νες. Ήμαστε οι εαυτοί μας, μας αγάπησε ο κό­σμος και μας έφτασε εκεί όπου μας έφτασε.

Μ.Ρ.: Πιστεύω πως οποιοσδήποτε ήταν στη θέση μου, σε ένα παιχνίδι όπου συμβιώνεις με αγνώστους σε δύσκολες συνθήκες, το ίδιο θα έκανε. Είχαμε χωρίσει με τον Σάκη -και μά­λιστα άσχημα-, αλλά παρέμενε ένας δικός μου άνθρωπος, που με γνώριζε και που γνώριζα καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους. Είναι η φύση του παιχνιδιού τέτοια που δένεσαι με άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις. Όταν όμως έχεις δίπλα σου κάποιον που ήδη γνωρίζεις, αυτό το δέσιμο γίνεται ακόμα πιο βαθύ. Ήξε­ρα τι άνθρωπος είναι ο Σάκης, ότι με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε μόνο την αλήθεια και όχι άλλα μπροστά μου και άλλα πίσω από την πλάτη μου, του είχα εμπιστοσύνη.

Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγμα­τα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό, ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media θεώρησε ακόμα και πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των αντρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μι­κροσκόπιο.

Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές φορές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρί­σαμε -αρκετά φορτισμένη-, αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λό­για μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ.: Ειδικά με το «τραμπούκος» όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ.: Εγώ, πάλι, είχα βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω πως αν δω τα επει­σόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε τη συμπεριφορά που του προ­σάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέ­πατε απέναντί μου.

Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν κα­ταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα κα­ταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Είχες όμως κάποια ξεσπάσματα.

Σ.Κ.: Μόνο ένα πολύ έντονο, την τρίτη εβδομά­δα, γιατί είχαν αναφερθεί τα προσωπικά μας. Ωστόσο τις πρώτες δύο εβδομάδες έκανα πα­ρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο, την Άννα-Μαρία και τον Καλίδη. Ήταν η παρέα της Μαριαλένας, οπότε και η δική μου κατεύθυνση.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved