Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz – Αυτή ήταν η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση!
Showbiz

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz – Αυτή ήταν η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz! 

Tο ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του, μετά από περίπου 2 χρόνια!

Το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής και η πρώην παίκτρια του Survivor ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, όμως η συγκατοίκηση τους δεν πήγε καλά.

Πριν από λίγο διάστημα ο τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, και είχε αποκαλύψει ότι με τη σύντροφό του είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δηλαδή να συγκατοικήσουν! Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει κανένας νομίζω με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή», είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο»!

Ο λόγος για τον… Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου, οι οποίοι είχαν χωρίσει και το περσινό καλοκαίρι ενώ μετά από δύο μήνες έγινε η επανασύνδεση.

Όμως, αυτή τη φορά η απόφαση τους να μην είναι μαζί είναι οριστική, με τον Κώστα Καραφώτη να είναι στεναχωρημένος και την Εύη Σαλταφερίδου να έχει επικεντρωθεί στην δουλειά της.

Δείτε παρακάτω που τους είχαμε τσακώσει τελευταία μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved