Ελεάννα Τρυφίδου: Η φώτο της με λεοπάρ μαγιό μετά την απώλεια κιλών είναι μοναδική!
Showbiz

Ελεάννα Τρυφίδου: Η φώτο της με λεοπάρ μαγιό μετά την απώλεια κιλών είναι μοναδική!

Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και… ποζάρει με λεοπάρ μαγιό!

Η Ελεάννα Τρυφίδου μπορεί να βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως αναπολεί την Κύθνο που ήταν πριν λίγες μέρες και δημοσίευσε μία φωτογραφία της που ποζάρει με λεοπάρ μαγιό!

Η δημοσιογράφος σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας: «Ένας Αύγουστος λουσμένος στον ήλιο και τη θάλασσα».

Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να αδυνατίσει και να αλλάξει τη ζωή της.

Όσο για το πώς πήρες την απόφαση να χάσει κάποια κιλά, είχε πει: Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου… Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

Και πρόσθεσε η Ελεάννα: «Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Τρυφίδου. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Δείτε παρακάτω τη νέα εντυπωσιακή φυτογραφία της με λεοπάρ μαγιό! Πράγματι έχει μείνει μισή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved