Ανέστης Βλάχος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Ο Ανέστης Βλάχος νοσηλεύεται επί μία εβδομάδα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Την δυσάρεστη είδηση πως ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είχε κάνει γνωστή ο γιος του με ανάρτησή του στο facebook.

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου κοινοποίησε μια φωτογραφία του πατέρα του και είχε γράψει: «Ο πατέρας μου, Ανέστης, κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή την φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι», έγραψε με συγκίνηση και με την ελπίδα πως ο αγαπημένος ηθοποιός και μπαμπάς του θα βγει νικητής δίχως να αναφέρει λεπτομέρειες .

Ο «κακός» του ελληνικού σινεμά εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Ιουλίου, έπειτα από μια αδιαθεσία που ένιωσε, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να νοσηλευτεί στην Παθολογική Κλινική.

Ο πυρετός του Ανέστη Βλάχου έχει πέσει και είναι αρκετά καλύτερα, ωστόσο αυτό που τον ταλαιπωρούσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο ήταν μια ουρολοίμωξη και έτσι οι θεράποντες ιατροί του έκαναν κάποιες επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έκανε και κάποιους υπερήχους λόγω της καρδιακής ανεπάρκειας, μια και αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα με την καρδιά του και περιμένει τα αποτελέσματα! Ο ηθοποιός έως και την Παρασκευή σίγουρα θα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved