Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια!
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια!

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο τραγουδιστής δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία του, αλλά με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει, πόσταρε και εκείνος με τη σειρά του μία φωτογραφία στο instagram και σχολίασε:

«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή…

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.

Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…»!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

https://www.instagram.com/p/CSL7kRFjSie

Όσο για τον χωρισμό τους τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αυτός δε φαίνεται να είναι άλλος από την κούραση και τη φθορά που έφερε το πέρασμα του χρόνου.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» ήταν τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso για τον χωρισμό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved