Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «O Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη»;
Showbiz

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «O Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη»;

Η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της σχέσης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μέσα από τους ρόλους της, κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού. Η Τιτίκα Στασινοπούλου μιλάει για την συνεργασία της με μεγάλους αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου και μας ταξιδεύει στα γυρίσματα της ταινίας «Εραστές του Ονείρου», για να μας δώσει μια γεύση από τη χρυσή εποχή του σινεμά!

Κυρία Στασινοπούλου, ο ρόλος που είχατε στην ταινία ήταν αυτός της υπηρέτριας. Πώς σας έγινε η πρόταση για συμμετοχή και πώς σας φάνηκε ο χαρακτήρας που κληθήκατε να υποδυθείτε;

Η πρόταση για την ταινία, μου έγινε πολύ απλά! Είχα άλλη μια συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής της εν λόγω ταινίας και έτσι με κάλεσε και μου έκανε την πρόταση. Ο ρόλος μου φάνηκε ενδιαφέρων και εφόσον δεν ήμουν άνθρωπος που θα κυνηγούσε ευκαιρίες όταν αυτές παρουσιάζονταν, φρόντιζα να τns εκμεταλλευτώ! Γενικά έχω παίξει σε 11 ταινίες συνολικά και όλες οι ευκαιρίες μου παρουσιάστηκαν χωρίς να επιδιώξω εγώ κάτι! Ήταν της μοίρας γραφτό, φαίνεται!

Το συγκεκριμένο έργο είχε ανέβει αρχικά στο θέατρο με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Ζωή Λάσκαρη, που υπήρξε ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, αλλά όταν χώρισαν, θέλοντας να τον εκδικηθεί, έπαιξε στο πλάι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην κινηματογραφική μεταφορά των «Εραστών του Ονείρου» από τη Φίνος Φιλμ, παρτενέρ της Ζωής είναι ο Δημήτρης, αλλά επειδή το συγκεκριμένο έργο είχε ταυτιστεί με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό.

- Η Ζωή Λάσκαρη τι άνθρωπος ήταν; Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ σας ή γενικότερα με τους ηθοποιούς;

Και να υπήρχε ανταγωνισμός, εκείνα τα χρόνια ήταν παρασκηνιακός! Με τη Ζωή, την οποία εγώ αποκαλούσα «Ζουζού», είχαμε πολύ καλές σχέσεις αν και σαν χαρακτήρες ήμασταν εντελώς αντίθετες. Εκείνη ήταν «γλεντζού», της άρεσαν πολύ οι κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ εγώ ήμουν πιο ήπιων τόνων και μου άρεσε η ησυχία μου. Τα καμαρίνια μας ήταν δίπλα δίπλα και οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές, αν και κράτησαν για όσο διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας, ίσως και για λίγο καιρό αργότερα. Παρ' όλα αυτά, μετά τα γυρίσματα βγαίναμε πού και πού σε κανένα ταβερνάκι, οπότε την είχα γνωρίσει και λίγο πιο προσωπικά, απλά δεν ήμουν πολύ του «έξω» και γι' αυτό δεν κρατήσαμε επαφές, μετέπειτα. Ωστόσο, παρόλο που προτιμούσα να μην είναι το «κέντρο της ζωής μου» το να βγαίνω έξω και να διασκεδάζω και διατηρούσα πάντα ένα πιο χαμηλό προφίλ, ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με συνεργάτη μου. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον χώρο, δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, ποτέ!

- Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Πώς ήταν σαν χαρακτήρας;

Πικραμένος. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έβγαινε έξω με παρέες κ.λπ., αλλά πριν γυρίσει σπίτι, έκανε πάντα μια στάση στο θέατρό της για να τη δει. Αλλά ήταν γενικά ανταγωνιστικός και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάφεραν να τα βρουν τελικά. Υπήρχε μια σχέση αγάπης-μίσους μεταξύ τους!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved