Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Στη Σύρο για τον γάμο τους! Οι πρώτες εικόνες!
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Στη Σύρο για τον γάμο τους! Οι πρώτες εικόνες!

Στις 7 Αυγούστου, το ερχόμενο Σάββατο, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη Σύρο, σε μία λιτή τελετή μεταξύ στενών συγγενών και φίλων. 

Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους ασχολούνται εδώ και καιρό με τις προετοιμασίες και φυσικά οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται ήδη στο νησί όπου μεγάλωσε η μέλλουσα νύφη για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Οι καλεσμένοι θα είναι ελάχιστοι και το ζευγάρι σχεδιάζει ένα πάρτι για τα αγαπημένα του πρόσωπα που θα γίνει το φθινόπωρο και πάλι στη Σύρο. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι, σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time η Δανάη και ο Γιώργος έχουν αποφασίσει να το κάνουν τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη.

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».

Η Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1992. γι’ αυτό και παντρεύεται ανήμερα των γενεθλίων της. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο πολιτικός γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.

Η μέλλουσα νύφη ήδη ανέβασε φωτογραφίες από το όμορφο νησί με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη τώρα που πλησιάζει η στιγμή που θα ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της από το νησί παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved