Παπαθωμά: Τρομοκρατημένη από την εικόνα που είδε: «Ο καπνός των πυρκαγιών έχει σκεπάσει τον ήλιο»
Showbiz

Παπαθωμά: Τρομοκρατημένη από την εικόνα που είδε: «Ο καπνός των πυρκαγιών έχει σκεπάσει τον ήλιο»

Η εικόνα και μόνο που αντίκρισε μπροστά της όταν κατέβηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου της στη Χαλκίδα η Θεοφανία Παπαθωμά για να απολαύσει μία δροσιστική βουτιά, την έκανε να τρομοκρατηθεί... να παγώσει!

Η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Έυβοιας με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης Κάποτε στον Βόσπορο στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία κάνει περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας φέτος το καλοκαίρι.

Παρ' όλο που γνώριζε το μεγάλο κακό που έχει βρει τη Λίμνη Ευβοίας που από χθες φλέγεται, εκείνη βρέθηκε στη Χαλκίδα ως σωστή επαγγελματίας που είναι για να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά της.

Μόνο που δεν περίμενε ότι η πύρινη λαίλαπα έχει κάνει τόσο μεγάλες καταστροφές. Γιατί όπως λέει και ο απλός λαός, 'αν δεν το δεις με τα μάτια σου, δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος μιας τέτοιας καταστροφής'.

Όταν λοιπόν βρέθηκε στην πισίνα του κατά τα άλλα πολυτελούς ξενοδοχείου όπου φιλοξενείται στη Χαλκίδα και αντίκρισε τον ουρανό, πραγματικά σοκαρίστηκε.

“Εν μέσω πυρκαγιών που ο καπνός τους έχει σκεπάσει τον ήλιο…” έγραψε στο instagram η ηθοποιός ανεβάζοντας φωτογραφία από όσα είχε δει μόλις λίγο πριν και την τρομοκράτησαν.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved