Καράβας και Χρυσικοπούλου στην πρώτη γραμμή για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους!
Showbiz

Καράβας και Χρυσικοπούλου στην πρώτη γραμμή για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους!

Στην πρώτη γραμμή βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας -και όχι μόνο- βρίσκονται ο Γιώργος Καράβας και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ο Γιώργος Καράβας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πληροφορίες για όσους θέλουν να βοηθήσουν ενώ η παρουσιάστρια η οποία σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή στο Mega, ανέβασε φωτογραφία από το σημείο όπου γίνεται η συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που υποφέρουν μετά τις πυρκαγιές, πολλές από τις οποίες συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ενημέρωσε σχετικά με λεζάντα σε φωτογραφία της: "Χθες ήμασταν 5, σήμερα ήμασταν 15, 25 και έρχονται συνέχεια κι άλλοι. Και μαζί έρχονται οι παραγγελίες από τα σουπερμάρκετ, τα μηχανάκια από τα online delivery, πολίτες με αλάρμ που ξεφορτώνουν και φεύγουν. Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και δεν τελειώνουν, γιατί τα σπίτια ακόμα καίγονται, οι περιοχές εκκενώνονται, οι άνθρωποι είναι στο δρόμο.
Είδη φαρμακείου για εγκαύματα, παυσίπονα, ξηρά τροφή και σνακ, νερά, χυμοί, είδη προσωπικής υγιεινής, ψυγειάκια, γάντια, όλα είναι χρήσιμα. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τις ανάγκες που προκύπτουν ανά πάσα στιγμή είναι τα stories του @act4evoia & @act4peloponnese.

Φέρτε ό,τι μπορείτε και – αν μπορείτε – φέρτε τον εαυτό σας να βάλει ένα χεράκι για λίγη ώρα. Εύχομαι να πέσετε πάνω στη στιγμή που φορτώνει το φορτηγό, το χειροκροτάμε και του λέμε «καλό δρόμο»”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved