The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Aντζελίνα: «Έχω αδυνατίσει πάρα πολύ. Θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο»
Showbiz

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Aντζελίνα: «Έχω αδυνατίσει πάρα πολύ. Θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο»

Άλλος άνθρωπος η Aντζελίνα Χαλντέντα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι, The Bachelor!  

Η Αντζελίνα μπορεί να πήρε 13 κιλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι, όμως μετά έχασε 20 ολόκληρα κιλά.

Η ίδια βγαίνοντας από το παιχνίδι του Alpha είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μέσα στη βίλα που φιλοξενούσε το ριάλιτι, είχε πάρει 13 κιλά.

Όχι, μόνο έχασε αυτά που είχε πάρει αλλά πολλά περισσότερα με τη ζυγαριά της, όπως η ίδια αποκάλυψε να δείχνει πλέον 46 κιλά. Αυτό διαπίστωσαν και οι followers της στις νέες της φωτογραφίες, οπού ποζάρει με τζιν παντελόνι.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια των κιλών, με την ίδια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για όλα όσα ειπώθηκαν.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια σχετικά με την τεράστια αλλαγή στο βάρος της, η ίδια παραδέχεται ότι αδυνάτισε πολύ:

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, the Bachelor αναφέρει; «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια” λέει η 21χρονη και συνεχίζει, “Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved