Αποκλειστικό: Ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος βιώνει τον εφιάλτη της φωτιάς: «Έχουν καεί τα πάντα»
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος βιώνει τον εφιάλτη της φωτιάς: «Έχουν καεί τα πάντα»

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του χωριού Κολίρι στον Πύργο, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος καθώς η πύρινη λαίλαπα έχει περικυκλώσει τα σπίτια.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip-tv ο ηθοποιός η φωτιά βρίσκεται μόλις 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του και παρ’ όλο που επιχειρούν εκεί από αέρος ο εφιάλτης δεν λέει να σταματήσει. Μάλιστα, ο ηθοποιός βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι στο Κολίρι μαζί με τον αδελφό του και κάνουν και εκείνοι ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν την περιουσία τους και ό,τι έχει απομείνει.

«Έχουν καεί τα πάντα εδώ» αποκάλυψε ο ηθοποιός στο gossip-tv και συνέχισε: «Είναι μία ρεματιά εδώ και αν αυτό πάει προς τα εκεί, θα έχουμε πρόβλημα. Η φωτιά ‘γλείφει’ το χωριό και περιμένουμε να γίνουν δύο τρεις ρήψεις ακόμα. Από αέρος είναι εντάξει, περιόρισαν ήδη τη φωτιά. Αν έρχονταν και πυροσβεστικά οχήματα θα σωζόταν πολύ η κατάσταση γιατί είναι μεγάλο το δάσος εδώ. Ευτυχώς δεν έχουν κινδυνεύσει φωτιές».

Η πύρινη λαίλαπα έχει επαναφέρει στο μυαλό του και άλλες τέτοιες μνήμες καθώς λέει: «Το 2007 είχαμε ξανακαεί».

Δείτε όσα κατέγραψε με το κινητό του σήμερα το πρωί ο ίδιος ο Βασίλης Παλαιολόγος καθώς προσπαθούσε να καταβρέξει περιμετρικά το κτήμα του ώστε να αποτρέψει τη φωτιά...

Οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων κοινοτήτων στην περιοχή μιας και η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κολίρι. Οι κοινότητες αυτές, εκτός από το Κολίρι, είναι Λαμπέτι, Αμπελώνας και Άγιος Γεώργιος όπου και βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να περιορίσουν τον εφιάλτη της πυρκαγιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved