Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες!
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες!

Αυτό και αν είναι είδηση! Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σύντομα θα ανήκει στο καστ της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει έναν ρόλο κλειδί στην εξέλιξη των ιστοριών των ηρώων στο Διαφάνι και έτσι στον τρίτο κύκλο της σειράς θα τον δούμε να φτάνει στο χωριό και να εντείνει την ανάγκη μας να μη χάνουμε ούτε ένα επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η σούπερ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στα μέσα Σεπτεμβρίου -ίσως και νωρίτερα λόγω ανταγωνισμού- για να μας καθηλώσει και πάλι μπροστά στις οθόνες μας!

Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Νίκος Κουρής υπέγραψαν ήδη με την παραγωγή και εντάσσονται στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ANT1.
Στον τρίτο κύκλο θα δούμε παραπάνω από δέκα νέους ήρωες σε σημαντικούς ή μικρότερους ρόλους, οι οποίοι θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα υποδυθεί τον Πέτρο Ορφανίδη, εκδότη σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας. Η παρουσία του θα γίνει αμέσως αισθητή στο Διαφάνι, όχι μόνο λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω της συνεργασίας του με την Ασημίνα, την οποία θα προσλάβει ως γραμματέα. Αυτή η δουλειά θα της αναπτερώσει το ηθικό και θα της δώσει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε. Θα σταθεί, όμως, και αφορμή για να έρθει πολύ κοντά με τον Πέτρο Ορφανίδη.

Δεν πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά για μια ουσιαστική σχέση, η οποία δεν είναι διόλου απίθανο να εξελιχθεί και σε κάτι ερωτικό. Ο ιδεαλιστής εκδότης, με την ευγένεια και τους καλούς του τρόπους, θα μπει αμέσως στην καρδιά της. Κι όσο θα περνά ο καιρός θα ανοίγονται περισσότερο ο ένας στον άλλον και θα έρθουν πολύ κοντά.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή, την οποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Οι δυο τους θα στήσουν το καινούργιο τους σπιτικό στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει ερημώσει από τότε που έφυγαν ο Δούκας, η Μυρσίνη και τα παιδιά τους. Εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Η σύζυγός του, όμως όπως θα αποδειχτεί, θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της.

Η Ζωή κρύβει, επίσης, ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις και μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Πρόκειται για τον στρατιωτικό Ζάχο Λυκογιάννη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ζάχος ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένος με την Ελένη, ο γάμος όμως δεν έγινε λόγω της μετάθεσης που πήρε. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του, η κ. Μάρω στάθηκε πολύ στην Ελένη όταν έχασε τη μητέρα της. Τη βοηθούσε στα μαθήματα του σχολείου, ενώ με τις συμβουλές της συνέβαλε στο να γίνει μια ανεξάρτητη κοπέλα που μπορεί να διαχειρίζεται μόνη της τα όποια προβλήματα προκύπτουν στη ζωή της.

Ο γιος της, ο Ζάχος, ήταν πάντα ερωτευμένος με την Ελένη, γνωρίζοντας όμως ότι εκείνη έχει χαρίσει την καρδιά της στον Λάμπρο, δεν έβρισκε το κουράγιο να της αποκαλύψει τα αισθήματά του και οι δυο τους παρέμεναν δυο καλοί φίλοι. Όλα άλλαξαν όταν χώρισε με τον Λάμπρο, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε εκείνος από τον πατέρα του.

Έτσι ο Ζάχος της άνοιξε την καρδιά του κι εκείνη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε όταν εκείνος πήρε μετάθεση κι εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και παρέμεινε στο Διαφάνι. Τώρα που επιστρέφει, βρίσκει και πάλι την Ελένη μόνη, αφού ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία. Δεν σκοπεύει να τη διεκδικήσει, παρόλο που δεν σταμάτησε ποτέ να την αγαπά.

Όσο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ακριβώς θα είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί όμως είναι θέμα χρόνου να το μάθουμε για να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ για την έναρξη προβολής του τρίτου κύκλου της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved