Νάνσυ Νικολαΐδου: Κάηκε το πατρικό της σπίτι στις Αφίδνες! Τα σπαρακτικά posts στο Facebook
Showbiz

Νάνσυ Νικολαΐδου: Κάηκε το πατρικό της σπίτι στις Αφίδνες! Τα σπαρακτικά posts στο Facebook

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου μιας και το πατρικό της σπίτι βρισκόταν στην καρδιά του πύρινου μετώπου στις Αφίδνες και κάηκε ολοσχερώς. 

Όσοι γνώριζαν ότι η γνωστή δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια τη σεζόν που πέρασε τηλεοπτικά, έχει σχέση με την περιοχή επικοινώνησαν μαζί της και η ίδια θέλησε αρχικά να καθησυχάσει τους πάντες μέσα από ένα post της στο Facebook στο οποίο ήταν έκδηλα τα συναισθήματα φόβου και αγωνίας που την είχαν κυριεύσει τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της χθες το βράδυ.

Όπως έγραψε στο αρχικό ποστ της, όλα τα μέλη της οικογένειάς της ήταν καλά στην υγεία τους όμως κανείς δεν γνώριζε εκείνη την ώρα την τύχη του σπιτιού τους που πρόσφατα μάλιστα είχαν ανακαινίσει.

"Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον! Είμαστε όλοι καλά... Όσο δηλαδή, μπορούμε να είμαστε...

Μας έχει κυριεύσει η αγωνία, ο φόβος, η ανασφάλεια...

Έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας. Έχουμε μαζέψει κάποια πράγματα κι έχουμε φύγει...


Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το σπίτι μας!!!

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά... Όχι μόνο για μας και για το δικό μας σπίτι... Για τα σπίτια και τις περιουσίες όλου του κόσμου!!!" έγραψε χθες το βράδυ στη σελίδα της στο Facebook η Νάνσυ Νικολαΐδου η οποία βίωσε τραγικές στιγμές μη γνωρίζοντας ότι τελικά το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η τραγική διαπίστωση ότι κάηκε το πατρικό της, έγινε με το πρώτο φως της ημέρας, με την ίδια τη Νάνσυ Νικολαΐδου να ανεβάζει νέο ποστ σε μαύρο φόντο κατά το οποίο δυστυχώς επιβεβαίωνε τους χειρότερους φόβους της. Οι κόποι μιας ζωής είχαν γίνει στάχτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved