Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτό του μωρού!
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτό του μωρού!

Περίμενε πώς και πώς την άφιξη του γιου του και σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, έζησε το θαύμα της ζωής. 

"Με ευλόγησε η Παναγία και έγινα πατέρας. Καλωσήρθες κουκλάκι μας! Ευλογημένος νιώθω... Του Σωτήρος σήμερα..." έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος σήμερα υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Έσπευσε μάλιστα να ανεβάσει και την πρώτη φωτογραφία του μωρού. Η σύντροφός του Χάρις Δαμιανού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που φυσικά ήρθε για να αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού.

«Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός», είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου, οπότε και είχε αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της.

Και ο Γιάννης Καλλιάνος, όμως δεν έκρυβε τη χαρά του ούτε τότε ούτε βέβαια και τώρα. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά» είχε πει.

Ξέρουν πολύ καλά πως ο πρώτος καιρός με ένα νεογέννητο είναι ιδιαίτερα δύσκολος καθώς θα πρέπει και οι δύο να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον και το χρόνο τους στο μωρό τους που είναι ό,τι ονειρεύονταν από τότε που έγιναν ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του μωρού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved