Η Εριέττα Κούρκουλου εκκενώνει το καταφύγιο ζώων της: «Είμαστε σε κατάσταση πανικού»
Showbiz

Η Εριέττα Κούρκουλου εκκενώνει το καταφύγιο ζώων της: «Είμαστε σε κατάσταση πανικού»

Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και τη φωτιά να συνεχίζει ακάθεκτη να απειλεί τα πάντα στο πέρασμά της, η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με στενούς συνεργάτες και εθελοντές, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν τις ζωές των ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο που έχει δημιουργήσει. 

Το καταφύγιο ζώων βρίσκεται στον Ωρωπό και τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και άλλοι εθελοντές κάνουν ό,τι μπορούν για να μεταφέρουν τα ζώα που βρίσκονται εκεί.

Η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ανέβασε μία συγκλονιστική φωτογραφία και στη λεζάντα της έγραψε τα εξής:

"Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγίου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουράκι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημείο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι γνωρίσαμε και ό,τι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού".

Όλοι τώρα ελπίζουν πως η ίδια μαζί με όσους έχουν σπεύσει να τη βοηθήσουν, θα καταφέρουν να σώσουν τα ζώα και όλα θα πάνε καλά.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved